EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Belföld

Vona fényképe lóg egy törökországi bazárban

Újabb muszlimbarát felvétel került elő Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről. A Bors által közzétett felvételen Vona arról beszél, hogy egy isztambuli bazárban az ő fényképe lóg a falon.

Újabb videó került elő a Jobbik elnökéről, Vona Gáborról. A Bors által közölt  felvételen a helyszín Törökország, Vona pedig egy isztambuli cipőárusról mesél, akinek a bazárjában ott lóg egy róla készült fénykép. A cipőárus ugyanis azt hitte, hogy Vona egy turáni vezető.


– Nemrég hallottam egy barátomtól, hogy itt járt Isztambulban, és elment cipőt vásárolni a bazárba, ahol azt vette észre, hogy a cipőárus falán ki van rakva az én fényképem. Úgy tett, mintha nem tudná, ki van a képen, és megkérdezte a cipőárustól, ki az ott a képen. Ő azt mondta, hogy egy turáni vezető, miért nem ismered, ha magyar vagy? Akkor ő persze elmondta, hogy ismer, méghozzá elég jól, mert a munkatársam. Amikor ezt megtudta a cipőárus, akkor ingyen választhattak cipőt. Ezt a kis történetet Magyarországon el sem merem mesélni, mert ha meghallják a magyarok, hogy ha Törökországban valaki azt mondja, hogy jobbikos, ingyen kap cipőt, akkor tönkre fog menni szerencsétlen barátunk boltja – mondja Vona.

Vonáról nem először került elő hasonló felvétel, az egyiken például Allah mellett tett hitet, önéletrajzi könyvében pedig azt írta: az iszlám az emberiség utolsó védőbástyája.


A felvételen az ominózus jelenet 29:57-től hallható.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet

    Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet

    A Szent Korona kalandos útjáról jelent meg kötet a Magyar Tudományos Akadémia kutatócsoportjának munkája nyomán – mondta Pálffy Géza történész, a kutatócsoport tagja az M1 aktuális csatornán szombaton.

  • Február 4-től Pécel és Aszód között nem járnak a vonatok

    Február 4-től Pécel és Aszód között nem járnak a vonatok

    Február 4-től várhatóan december végéig nem járnak a vonatok Pécel és Aszód között a Budapest-Hatvan vasútvonal felújítása miatt. Az első ütemben május 12-ig tartó menetrendi változások között van, hogy InterCityk helyett a Keleti pályaudvar és Hatvan között pótlóbuszok járnak majd, a többi vonat helyett (eltérő szakaszokon) lesznek pótlóbuszok – közölte a MÁV pénteken az MTI-vel.