2018. augusztus 20., hétfő
István

Belföld

Vona fényképe lóg egy törökországi bazárban

Újabb muszlimbarát felvétel került elő Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről. A Bors által közzétett felvételen Vona arról beszél, hogy egy isztambuli bazárban az ő fényképe lóg a falon.

Újabb videó került elő a Jobbik elnökéről, Vona Gáborról. A Bors által közölt  felvételen a helyszín Törökország, Vona pedig egy isztambuli cipőárusról mesél, akinek a bazárjában ott lóg egy róla készült fénykép. A cipőárus ugyanis azt hitte, hogy Vona egy turáni vezető.


– Nemrég hallottam egy barátomtól, hogy itt járt Isztambulban, és elment cipőt vásárolni a bazárba, ahol azt vette észre, hogy a cipőárus falán ki van rakva az én fényképem. Úgy tett, mintha nem tudná, ki van a képen, és megkérdezte a cipőárustól, ki az ott a képen. Ő azt mondta, hogy egy turáni vezető, miért nem ismered, ha magyar vagy? Akkor ő persze elmondta, hogy ismer, méghozzá elég jól, mert a munkatársam. Amikor ezt megtudta a cipőárus, akkor ingyen választhattak cipőt. Ezt a kis történetet Magyarországon el sem merem mesélni, mert ha meghallják a magyarok, hogy ha Törökországban valaki azt mondja, hogy jobbikos, ingyen kap cipőt, akkor tönkre fog menni szerencsétlen barátunk boltja – mondja Vona.

Vonáról nem először került elő hasonló felvétel, az egyiken például Allah mellett tett hitet, önéletrajzi könyvében pedig azt írta: az iszlám az emberiség utolsó védőbástyája.


A felvételen az ominózus jelenet 29:57-től hallható.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    A magyar kormány számára minden magyar fontos, éljen akár Magyarországon, akár a Kárpát-medencében vagy a diaszpórában – jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban megrendezett Magyarok Országos Gyűlésén vasárnap.

  • A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A következő napokban is sok lesz a napsütés, többfelé 35 fokos meleg valószínű. A hét második felében várható egyre többfelé zápor, zivatar, vasárnap néhol már csak 22 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.