EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Zámbó Árpy: Jimmy csajozós volt

Vegyes érzelmeket váltott ki a Zámbó családban a Pintér Tibor nevéhez fűződő Jimmy musical, ami a hétvégén került bemutatásra.

Az eseményen ott volt a zenész özvegye, Edit asszony is, akinek állítólag egyáltalán nem tetszett a darab, és viharosan távozott a helyszínről. Zámbó Árpy szerint, Editet zavarta, hogy a darabba belevitték Jimmy nőügyeit, azonban úgy gondolja, hogy Pintér Tibor csak a valóságot állította színpadra. Jimmy idén lenne 60 éves, ez alkalomból pedig a Zámbó testvérek nagy ünneplésre készülnek, amivel kapcsolatban további részleteket árultak el a Mokkában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.