EUR: 311,43 Ft
CHF: 270,44 Ft
2018. február 19., hétfő
Zsuzsanna

Extra

Zámbó Árpy: Jimmy csajozós volt

Vegyes érzelmeket váltott ki a Zámbó családban a Pintér Tibor nevéhez fűződő Jimmy musical, ami a hétvégén került bemutatásra.

Az eseményen ott volt a zenész özvegye, Edit asszony is, akinek állítólag egyáltalán nem tetszett a darab, és viharosan távozott a helyszínről. Zámbó Árpy szerint, Editet zavarta, hogy a darabba belevitték Jimmy nőügyeit, azonban úgy gondolja, hogy Pintér Tibor csak a valóságot állította színpadra. Jimmy idén lenne 60 éves, ez alkalomból pedig a Zámbó testvérek nagy ünneplésre készülnek, amivel kapcsolatban további részleteket árultak el a Mokkában.

Kapcsolódó Cikkek

  • Buli Dorinát idősebb férfiak zaklatják

    Buli Dorinát idősebb férfiak zaklatják

    Dorina, a 13 éves YouTube sztár, Buli Buli című számával hódította meg a magyar fiatalokat. A kamaszlányt a Dikh tv fedezte fel, akik azóta is egyengetik a karrierjét és újonnan induló sorozatukban egy főszereppel is megkínálták.

  • Kialakult A Dal döntős mezőnye

    Kialakult A Dal döntős mezőnye

    Szombat este lezajlott A Dal második eldöntője, melyből az AWS került ki győztesen. A zsűri döntése alapján tovább jutott még a Yesyes és Király Viktor, míg a közönség szavazatának Horváth Tamás örülhetett.