EUR: 321,17 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XVII.kerület

Zenével és irodalommal farsangoltak az idősek

Időseket látogatott meg és műsorral kedveskedett nekik Dunai Mónika országgyűlési képviselő és Kiss Kata énekesnő.

A múlt hétfőn előbb a Fővárosi Önkormányzat Pesti úti Idősek Otthonába, majd az Albert Schweitzer Református Szeretetotthon 2. számú telephelyére látogattak. Az előbbiben egy zenés irodalmi műsort adtak elő, ahol Dunai Mónika is felolvasott, míg utóbbiban farsangra érkeztek, ahol a politikus ételt osztani is beállt az időseknek.

Dunai Mónika Fekete Istvántól olvasott fel
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kiss Kata meg is mozgatta a közönséget
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.