EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Szeged

Zsonglőrködik az ellenzék a szegedi jelöltekkel

Szabó Sándor maradt az egyetlen baloldali jelölt a szavazólapon április 8-án Szeged 1-es körzetében, miután az Együtt bejelentette, hogy visszaléptetik a saját emberüket a javára. Szigetvéri Viktor pártja azt írta: „Az Együtt elnöksége úgy döntött, hogy egyoldalú döntéssel visszalépteti két egyéni országgyűlési képviselőjelöltjét.

Konzultálva az Együtt szegedi és miskolci szervezetével, a párt arra kér minden pártot és civil szervezetet, hogy Szegeden, illetve Miskolcon Szabó Sándor és Varga László szocialista politikusokat támogassák!” Szabónak így a szegedi sztársportolóval, Bartók Csabával, a Fidesz nagy reménységével kell megküzdenie, illetve a munkáspárti Nagyvári Lászlóval és egyelőre Tóth Péterrel a Jobbikból. Világos programja egyelőre Bartóknak van: régiós gazdasági központ lenne Szegedből, ha nyerne a Fidesz; és továbbra is állni fog a kerítés a déli határszakaszon. Sem Szabó, sem Tóth, sem pedig Nagyvári egyelőre nem állt elő semmivel, hogy mihez kezdenének, ha benyernék magukat a Parlamentbe négy évre.


Úgy tűnik, három ellenféllel kell megküzdenie a szocialista országgyűlési képviselőnek

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.