EUR: 322,05 Ft
CHF: 281,20 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Szeged

Zsonglőrködik az ellenzék a szegedi jelöltekkel

Szabó Sándor maradt az egyetlen baloldali jelölt a szavazólapon április 8-án Szeged 1-es körzetében, miután az Együtt bejelentette, hogy visszaléptetik a saját emberüket a javára. Szigetvéri Viktor pártja azt írta: „Az Együtt elnöksége úgy döntött, hogy egyoldalú döntéssel visszalépteti két egyéni országgyűlési képviselőjelöltjét.

Konzultálva az Együtt szegedi és miskolci szervezetével, a párt arra kér minden pártot és civil szervezetet, hogy Szegeden, illetve Miskolcon Szabó Sándor és Varga László szocialista politikusokat támogassák!” Szabónak így a szegedi sztársportolóval, Bartók Csabával, a Fidesz nagy reménységével kell megküzdenie, illetve a munkáspárti Nagyvári Lászlóval és egyelőre Tóth Péterrel a Jobbikból. Világos programja egyelőre Bartóknak van: régiós gazdasági központ lenne Szegedből, ha nyerne a Fidesz; és továbbra is állni fog a kerítés a déli határszakaszon. Sem Szabó, sem Tóth, sem pedig Nagyvári egyelőre nem állt elő semmivel, hogy mihez kezdenének, ha benyernék magukat a Parlamentbe négy évre.


Úgy tűnik, három ellenféllel kell megküzdenie a szocialista országgyűlési képviselőnek

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.