EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,53 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Tatabánya

Zsúfolt hétvége a birkózóknál

Két nap alatt két versenyt rendezett a Tatabányai Sport Club birkózószakosztálya. A vasárnapi diák I. és diák II. korcsoportos megmérettetés előtt, szombaton népes kadetmezőny vette birtokba a Bárdos László Gimnázium tornatermét.

Nem volt véletlen a hatalmas érdeklődés, hiszen a tatabányai verseny egy újabb lehetőség volt a válogatott szereplés kiharcolására a fiataloknak.


Két nap – két nagy verseny

– Több mint 120 sportoló lép szőnyegre, köztük Szlovákiából érkezett birkózók is – hangsúlyozta Katona Géza, a TSC birkózószakosztályának vezetőedzője. – Ez egy igen erős korosztály, több tehetség is akad, aki előtt fényes jövő állhat. Szerencsére mi is büszkék lehetünk több helyi sportolóra is.

A tatabányaiak végül három éremmel zárták a kadetversenyt: Marton Márk bajnoki címet nyert, Deák Zoltán nyakába ezüstérmet akasztottak, míg Bodnár Patrik Márk a dobogó legalsó fokára állhatott fel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.