EUR: 312,97 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 25., vasárnap
Géza

Egyéb Tatabánya

Zsúfolt hétvége a birkózóknál

Két nap alatt két versenyt rendezett a Tatabányai Sport Club birkózószakosztálya. A vasárnapi diák I. és diák II. korcsoportos megmérettetés előtt, szombaton népes kadetmezőny vette birtokba a Bárdos László Gimnázium tornatermét.

Nem volt véletlen a hatalmas érdeklődés, hiszen a tatabányai verseny egy újabb lehetőség volt a válogatott szereplés kiharcolására a fiataloknak.


Két nap – két nagy verseny

– Több mint 120 sportoló lép szőnyegre, köztük Szlovákiából érkezett birkózók is – hangsúlyozta Katona Géza, a TSC birkózószakosztályának vezetőedzője. – Ez egy igen erős korosztály, több tehetség is akad, aki előtt fényes jövő állhat. Szerencsére mi is büszkék lehetünk több helyi sportolóra is.

A tatabányaiak végül három éremmel zárták a kadetversenyt: Marton Márk bajnoki címet nyert, Deák Zoltán nyakába ezüstérmet akasztottak, míg Bodnár Patrik Márk a dobogó legalsó fokára állhatott fel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.