2019. március 23., szombat
Emőke

Extra

4800 férfit utasított vissza a 28 éves szűz, Emese

Miután Bálint Emese színésznő felvállalta, hogy 28 évesen még szűz, sorra keresik meg a férfiak, akik szeretnék elvenni az ártatatlanságát. A fiatal nő eddig 4800 férfit utasított vissza, mert élete hercegét keresi. 

– Rengeteg a jelentkező,  több mint 4800 levelet kaptam olyan férfiaktól, akik szeretnének velem megismerkedni. A levelek sokaságát a stábommal együtt folyamatosan szűrjük, de eddig még egyetlen olyan jelentkező sem akadt, akivel érdemes lenne randevúznom. Hamar leszűröm a stílusból és a szavaikból, hogy milyenek. Nagyon meglepődtem, hogy az udvarlók között akadtak szűz férfiak és házasemberek is – mondta Emese, aki – mint már korábban beszámolt róla – egy televíziós férjkereső show-ban szeretné megtalálni az igazit. A 28 éves lány több csatornával is tárgyal, és a helyszíneket is keresik a forgatásra, de még nincsenek konkrét információk.


– Külföldről is megkeresnek, így lehet, hogy ebből egy nemzetközi társkereső lesz. Én világéletemben férjet kerestem, ezért nagyon konkrét elképzeléseim vannak életem párjáról. Belsőre legyen kedves, őszinte, hűséges, nagyon intelligens, olyan, aki a tenyerén hordoz, és értékeli azt a kincset, amit én adok neki. Mindemellett támogasson az élet bármely területén. Külsőre legyen nálam magasabb és sportos alkatú, de nincs kifejezett esetem. Egyéb kritériumaim is vannak: ne dohányozzon, csak ünnepnapokon fogyasszon alkoholt, legyen intellektuális és érdeklődő. Az elvált vagy gyerekes férfiak ki vannak zárva, és nagyon fontos, hogy példás legyen az előéletük, ezáltal felérjenek az én tisztaságomhoz és érintetlenségemhez. Eddigi tapasztalataim alapján számomra egy negyven feletti férfi lenne tökéletes, mert a korombeliek semmilyen szinten nem érnek fel hozzám. Foglalkozását tekintve nyilván olyan legyen, ami közel áll hozzám, így leginkább a médiából vagy művészvilágból keresek párt, de mivel teljes mértékben azonosulni tudok az arisztokrata világgal, és Diana a példaképem, azt se tartom kizártnak, hogy a hercegem valóban királyi sarj legyen. A szobám fala ki volt tapétázva Vilmos herceg képeivel. Az én tündérmesémnek ő a hercege – mondta Emese.

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.