EUR: 321,52 Ft
CHF: 282,01 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Extra

64 éves modell pipálta le huszonéves társait

Van egy magazin, ami minden évben bemutatja azokat a modelleket, akiknek a legjobban áll a fürdőruha. Ebben a bikinimagazinban már helyet kapott Palvin Barbara és Mihalik Enikő is.

Most azonban Christie Brinkley is a lap hasábjaira került igaz, nem első alkalommal. 1979-ben már készültek róla bikinis képek, most azonban újra visszatért. A megjelenés nem véletlen, hiszen a nő nem úgy néz ki, mint aki a hatvanas éveit tapossa. Leginkább egy húszas éveiben járó lányra emlékeztet. Hogy mi a titka? A reggelt meleg vízzel és citrommal indítja, juhtejből készült joghurtot eszik szederrel, áfonyával, málnával, zabpehellyel és dióval kiegészítve.


Kapcsolódó Cikkek

  • Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után a nyáron szakított. Míg a csinos műsorvezető legfrissebb fotóin csakúgy ragyog, addig a rádiósnak már nehezebben megy a továbblépés.

  • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

    Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

    Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.