EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Extra

64 éves modell pipálta le huszonéves társait

Van egy magazin, ami minden évben bemutatja azokat a modelleket, akiknek a legjobban áll a fürdőruha. Ebben a bikinimagazinban már helyet kapott Palvin Barbara és Mihalik Enikő is.

Most azonban Christie Brinkley is a lap hasábjaira került igaz, nem első alkalommal. 1979-ben már készültek róla bikinis képek, most azonban újra visszatért. A megjelenés nem véletlen, hiszen a nő nem úgy néz ki, mint aki a hatvanas éveit tapossa. Leginkább egy húszas éveiben járó lányra emlékeztet. Hogy mi a titka? A reggelt meleg vízzel és citrommal indítja, juhtejből készült joghurtot eszik szederrel, áfonyával, málnával, zabpehellyel és dióval kiegészítve.


Kapcsolódó Cikkek

  • Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

    Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

    Napokon belül megváltozik a homeopátiás szerek kiváltása. Ezek vásárlásakor most már kötelező egy tájékoztatót is adni, amelyen figyelmeztetik a vásárlókat, hogy a szerek hatásossága általánosan nem igazolt.

  • Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

    Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

    Nem is lehetne boldogabb a 83 éves Törőcsik Mari, aki átvehette a Kossuth Nagydíjat. A színésznő megkönnyezte, hogy újra ilyen fontos elismerésben részesült, amit Orbán Viktor miniszterelnök személyesen adott át.