2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Külföld

85 éves beteg asszonyt kínoztak meg drogdíler migránsok

A 85 éves Alzheimer-kóros hölgyre véletlenül találtak rá a tűzoltók Párizs külvárosában, a La Grande Borneban lévő lakásában, amikor március 4-én egy vízvezeték probléma miatt hívták ki őket ugyanabba az épületbe.

Mivel a beteg asszony nem nyitott ajtót nekik, az ablakon át másztak be hozzá, amihez a vízvezeték probléma elhárítása miatt volt szükség. A lakásban zacskókba csomagolva találták marijuanát és vizeletet is tartalmazó szemetes csomagokat. Mint kiderült, a bűnöző migránsok az idős hölgy lakását elosztóhelynek és kifizetőhelynek is használták.


A tűzoltók kihívták a rendőröket, akik több mint 10 kiló kábítószert, 22 ezer euró készpénzt és a drogok előállítására alkalmas eszközöket találtak. A hatóságok a vizsgálat során megállapították, hogy az idős hölgy betegsége miatt semmiről sem tudott, gyakorlatilag túszul ejtették saját lakásában. Az idős asszony elvileg a 40-es éveiben járó fia gyámsága alatt állt, de ő egyáltalán nem foglakozott a nénivel. Ezt használták ki a migránsok, akik a néni kulcsát megszerezve egy kábítószergyártó és -elosztó helyet hoztak létre otthonában. A beteg hölgyet éheztették, borzalmas állapotban volt, mikor rátaláltak.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Játék motorral menekült a vőlegény

    Játék motorral menekült a vőlegény

    James Whittaker legénybúcsúján egy játékmotorral próbált eljutni egy bárból legjobb barátjához, aki egyben a tanúja is volt, hogy ott tovább italozzanak.

  • ENSZ: Sok a migráns a menekültek között

    ENSZ: Sok a migráns a menekültek között

    “A Földközi-tengeren az Európai Unió felé igyekvő embereknek csak egy része menekült, ezért az EU tagállamainak képessé kell válniuk arra, hogy gyorsan hazaküldjék mindazokat, akiket nem illet meg a menedékjog” – hangsúlyozta az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) vezetője a Bildnek adott interjújában szerdán.