2019. október 22., kedd
Előd

Belföld

A baloldal rendületlenül támogatja a bevándorlást

Az MSZP és a DK között létrejött baloldali szövetség a választások után egy dologban biztosan egyetért majd: a bevándorlási kvóták elfogadásában, a bevándorlás támogatásában – mondta Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője.

A politikus pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje nyilvánvalóan hazudott, amikor a kvóták elutasításáról nyilatkozott, hiszen emellett hangsúlyozottan közös európai megoldást szorgalmazott. Utóbbi azonban Gulyás Gergely szerint semmi mást nem jelentett eddig, mint a kötelező betelepítési kvótákat.


Felhívta a figyelmet arra is: a szocialista Bangóné Borbély Ildikó egy válaszából kiderül, hogy csak április 8. után árulja el, támogatja-e a kvótákat. Felidézte Gyurcsány Ferenc DK-elnök korábbi szavait is, aki “politikai öngyilkosságnak” nevezte, ha valaki kerítésbontásról beszél, és ő nem szeretne öngyilkos lenni. Vagyis nyíltan beszél arról, hogy nem hajlandó megmondani az igazságot – értékelte a szavakat Gulyás Gergely, aki szerint ebből egyértelmű: vélhetően semmit nem változott Gyurcsány Ferenc kerítésbontó szándéka.

A szocialisták tönkretették és tönkretennék a magyar emberek mindennapjait

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Gúr Nándor MSZP-s politikus, országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján azt mondta, “fényévnyi távolság” van a Fidesz-világa és a magyar emberek mindennapjai között, a Fidesz világában csak az ember nem számít.


A Fidesz reagálásában azt írta, jobb, ha azok a szocialisták nem beszélnek a magyar emberek mindennapjairól, akik kormányzásuk alatt megduplázták a munkanélküliséget, háromszorosára emelték a gáz árát, agyonadóztatták a béreket, elvettek egyhavi nyugdíjat, elvették a családi adókedvezményt és az otthonteremtési támogatásokat és bevezették a kórházi napidíjat.

A Fidesz-frakció szerint az MSZP arra készül, hogy április 8. után lebontják a határzárat, és a mindennapok részévé teszik a migránsok betelepítését.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek