EUR: 319,38 Ft
CHF: 282,05 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

A baloldal rendületlenül támogatja a bevándorlást

Az MSZP és a DK között létrejött baloldali szövetség a választások után egy dologban biztosan egyetért majd: a bevándorlási kvóták elfogadásában, a bevándorlás támogatásában – mondta Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője.

A politikus pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje nyilvánvalóan hazudott, amikor a kvóták elutasításáról nyilatkozott, hiszen emellett hangsúlyozottan közös európai megoldást szorgalmazott. Utóbbi azonban Gulyás Gergely szerint semmi mást nem jelentett eddig, mint a kötelező betelepítési kvótákat.


Felhívta a figyelmet arra is: a szocialista Bangóné Borbély Ildikó egy válaszából kiderül, hogy csak április 8. után árulja el, támogatja-e a kvótákat. Felidézte Gyurcsány Ferenc DK-elnök korábbi szavait is, aki “politikai öngyilkosságnak” nevezte, ha valaki kerítésbontásról beszél, és ő nem szeretne öngyilkos lenni. Vagyis nyíltan beszél arról, hogy nem hajlandó megmondani az igazságot – értékelte a szavakat Gulyás Gergely, aki szerint ebből egyértelmű: vélhetően semmit nem változott Gyurcsány Ferenc kerítésbontó szándéka.

A szocialisták tönkretették és tönkretennék a magyar emberek mindennapjait

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Gúr Nándor MSZP-s politikus, országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján azt mondta, “fényévnyi távolság” van a Fidesz-világa és a magyar emberek mindennapjai között, a Fidesz világában csak az ember nem számít.


A Fidesz reagálásában azt írta, jobb, ha azok a szocialisták nem beszélnek a magyar emberek mindennapjairól, akik kormányzásuk alatt megduplázták a munkanélküliséget, háromszorosára emelték a gáz árát, agyonadóztatták a béreket, elvettek egyhavi nyugdíjat, elvették a családi adókedvezményt és az otthonteremtési támogatásokat és bevezették a kórházi napidíjat.

A Fidesz-frakció szerint az MSZP arra készül, hogy április 8. után lebontják a határzárat, és a mindennapok részévé teszik a migránsok betelepítését.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Magasan vezet a Fidesz

  Magasan vezet a Fidesz

  Nem igazán veheti fel a versenyt a Fidesszel szemben egyik párt sem, ugyanis a biztos szavazók 53%-a támogatja a kormánypártot – derült ki a Századvég januári elemzéséből.

 • Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

  Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

  Bár évek óta az az ellenzéki narratíva, hogy a magyar orvosok az egészségügyi rendszer áldatlan állapotai miatt vállalnak külföldön munkát, Jens Spahn német egészségügy miniszter rácáfolt: Németországban legalább ekkora problémát okoz az évtizedes jelenség, olyannyira, hogy a németek uniós szabályozást szorgalmaznak.

 • Tovább fogyatkozik a Jobbik

  Tovább fogyatkozik a Jobbik

  Ismét tömegesen távoztak a Jobbikból. A választások óta darabokra hulló pártot ezúttal Veszprém megyében hagyták el heten, akiknek a szemét szintén szúrja a Jobbik kebelbarátsága a baloldallal.

 • Sorosnak kedvező döntést szavazott meg az EP

  Sorosnak kedvező döntést szavazott meg az EP

  A Fidesz szerint ismét bebizonyosodott, hogy a brüsszeli migrációs politika mögött Soros György áll. Az Európai Parlament (EP) ugyanis megszavazta, hogy  az európai emberek pénzéből több száz millió euróval több pénzt adjanak a Soros-szervezeteknek, támogatva ezzel a migrációt.