2018. október 24., szerda
Salamon

Extra

A Fekete Párduc lett minden idők eddigi “legtweeteltebb” mozija

A Fekete Párduc című Marvel-szuperhősfilm lett minden időkeddigi “legtweeteltebb” mozija.

A Twitter mikroblog portál keddi közlése szerint a Ryan Coogler rendezésében készült produkcióról több mint 35 millió bejegyezés tesz említést.


A korábbi rekorder a 2015-ös Star Wars: Az ébredő Erő című film volt, amelynek folytatása, a 2017-ben megjelent Star Wars: Az utolsó Jedik a Twitter-ranglista harmadik helyén áll.

A 2009-es Avatar óta a Fekete Párduc az első film, amelynek sikerült öt egymást követő hétvégén az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsán maradnia.

A mozi észak-amerikai jegyeladásai az elmúlt hétvégén meghaladták a 607 millió dollárt (154 milliárd forint), míg a film globális bevétele 1,2 milliárd dollár fölött jár már.

A Fekete Párduc a jövő héten várhatóan a 2012-es Bosszúállókat is megfosztja a minden idők legsikeresebb szuperhősfilmje címtől.

A Twitter szerint a filmről az Egyesült Államokban született a legtöbb tweet, majd Nagy-Britannia és Thaiföld következik a sorban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Lili: Többször összevert az afgán exem

    Lili: Többször összevert az afgán exem

    Nemrég Ausztriában fogták el azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy fiatal lányt egy budapesti kebabozó vécéjében. A történtek után jelentkezett a Lokálnál Lili, akit az afgán exe brutálisan megvert és szeretne minden lányt figyelmeztetni, hogy ne higgyenek a szép szavaknak.

  • Szexi és gazdag Candice

    Szexi és gazdag Candice

    Harmincéves lett a világ egyik legszebb modellje, Candice Swanepoel. A dél-afrikai szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel egy durbani bolhapiacon, ma pedig már az egyik leggazdagabb modellnek számít, még saját bikinimárkája is van.