EUR: 314,27 Ft
CHF: 276,47 Ft
2019. március 18., hétfő
Sándor, Ede

Egyéb Székesfehérvár

A forradalom színei

Különleges, látványos, fiatalos összművészeti produkcióval ünnepli Székesfehérvár az 1848–1849-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulóját.

A forradalom színei című utcaszínházi bemutatót két alkalommal is láthatják az ünneplők a Városház téren március 15-én. Az előadásban a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium diákjai tevékenyen részt vettek, a textil szakosok divatkreációit, valamint a grafika szakosok által készített tablókat március 8-án a Hiemer-házban, sajtótájékoztató keretében mutatják be.

Fotó: Igari Balázs

Kapcsolódó Cikkek

 • Európai szaktekintélyek körében

  Európai szaktekintélyek körében

  Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beiktatták az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé.

 • Nem kell rongálni a Mecseket!

  Nem kell rongálni a Mecseket!

  Több százezres kárt tettek a Mecsekben azok a kirándulók, akik az erdei műtárgyakat dobták tűzre, ha épp szalonnázni volt kedvük. Ezt elégelték meg a Biokom emberei és álltak elő egy remek ötlettel.

 • A győzelem lesz a cél a First Fielden

  A győzelem lesz a cél a First Fielden

  Amerikában nem is olyan nagyon régen, a Super Bowl-lal befejeződött az ott oly nagyon népszerű amerikai futball bajnoksága, míg Magyarországon e honban rövidesen elkezdődik a verseny.