2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Székesfehérvár

A forradalom színei

Különleges, látványos, fiatalos összművészeti produkcióval ünnepli Székesfehérvár az 1848–1849-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulóját.

A forradalom színei című utcaszínházi bemutatót két alkalommal is láthatják az ünneplők a Városház téren március 15-én. Az előadásban a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium diákjai tevékenyen részt vettek, a textil szakosok divatkreációit, valamint a grafika szakosok által készített tablókat március 8-án a Hiemer-házban, sajtótájékoztató keretében mutatják be.

Fotó: Igari Balázs

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.