EUR: 325,40 Ft
CHF: 279,71 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Külföld

A franciák nyugdíjas otthonokba telepítenék a migránsokat

Nicole Klein, a Loire menti régió prefektusa javasolni fogja, hogy a Nantes-i nyugdíjas otthont alakítsák át migráns fogadó hellyé, mivel csak így tudják befogadni az éves szinten mintegy 1700 migránst, amit ide telepítenek le a központi elosztást követően.

A francia kommentelők joggal akadtak ki, felháborodásuk teljesen érthető. A legenyhébb vélemények is gyalázatosnak és szégyenteljesnek tartják ezt a szégyenletes döntést. A nyugdíjasok a hét elején utcára is vonultak Franciaország szerte, így tiltakozva a Macroni megszorítások miatt, amelyekre a migránsok minél nagyobb számban történő befogadása miatt volt szükség – írja a fdesouche.com.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Lecsukták az elkóborolt mopszot

    Lecsukták az elkóborolt mopszot

    A szabadságra áhítozó mopsz élete legnagyobb kalandja helyett hamar a hűvösön találta magát. A New Jersey-i rendőrök ugyanis gyorsan elkapták a gazdájától elkóborló ebet, majd azonnal le is tartóztatták gaztettéért.

  • A nap képe: Kapás van!

    A nap képe: Kapás van!

    Patrick Marshall több órát töltött a szabadban csak, hogy megvárja a legtökéletesebb pillanatot, hogy lencsevégre kaphassa a halászó rétisast.