EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Belföld

A Jobbik nem szavazta meg a bankok elszámoltatását

A Jobbik Gyurcsány Ferenccel és az MSZP-vel együtt nem szavazta meg a bankok elszámoltatását – közölte csütörtökön a Fidesz a Z. Kárpát Dániel Jobbik-alelnök által korábban elmondottakra reagálva.

Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatóján azt mondta, pártja átfogó csomagot terjeszt be ismét az Országgyűlésnek a devizahitel-károsultak érdekében. Közlése szerint a devizahitelek felvételkori árfolyamon való forintosítása mellett a Jobbik elszánt egy teljes körű kilakoltatási moratórium bevezetésére a probléma megoldásáig.


Közleményében a Fidesz azt írta: a Jobbik ismét mást mond és mást cselekszik. Amikor a bajba jutott devizahiteles családokról kellett dönteni a parlamentben, akkor “Gyurcsánnyal és a szocialistákkal” együtt a Jobbik számos politikusa, köztük Vona Gábor sem szavazta meg a bankok elszámoltatását és a forintosítást.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Munkavacsorán fogadta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnököt Orbán Viktor miniszterelnök szombat este Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

  • 210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    A Lidl Magyarország a már bejelentett intézkedések mellett további 210 tonnával csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával – tájékoztatta az áruházlánc pénteken az MTI-t.