EUR: 322,89 Ft
CHF: 284,70 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Belföld

A Jobbik nem szavazta meg a bankok elszámoltatását

A Jobbik Gyurcsány Ferenccel és az MSZP-vel együtt nem szavazta meg a bankok elszámoltatását – közölte csütörtökön a Fidesz a Z. Kárpát Dániel Jobbik-alelnök által korábban elmondottakra reagálva.

Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatóján azt mondta, pártja átfogó csomagot terjeszt be ismét az Országgyűlésnek a devizahitel-károsultak érdekében. Közlése szerint a devizahitelek felvételkori árfolyamon való forintosítása mellett a Jobbik elszánt egy teljes körű kilakoltatási moratórium bevezetésére a probléma megoldásáig.


Közleményében a Fidesz azt írta: a Jobbik ismét mást mond és mást cselekszik. Amikor a bajba jutott devizahiteles családokról kellett dönteni a parlamentben, akkor “Gyurcsánnyal és a szocialistákkal” együtt a Jobbik számos politikusa, köztük Vona Gábor sem szavazta meg a bankok elszámoltatását és a forintosítást.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Bárpult és lábtartó közé szorult egy nő feje

  Bárpult és lábtartó közé szorult egy nő feje

  Egy budapesti kocsmában elesett egy nő, majd annyira szerencsétlenül esett, hogy a feje beszorult a bárpult fala, illetve a falra rögzített, lábtartó cső közé, ahonnan csak a tűzoltók tudták kiszabadítani egy erővágó segítségével.

 • Dzsesszre vár a Pódium

  Dzsesszre vár a Pódium

  A Pódium Közösségi és Gasztrotér 2014 nyarán nyitott. Az elmúlt négy évben a közösségi és kulturális élet egyik központja lett, ahol minden nyáron ingyenes koncertekkel várják az érdeklődőket.

 • Dömsödi elbukott, a Fidesz aratott

  Dömsödi elbukott, a Fidesz aratott

  Hatalmas kormánypárti fölénnyel zárultak a hétvégi időközi önkormányzati választások: Pásztón a polgármesteri helyet és nyolcből hét képviselői poosztot tölhetnek be a Fidesz-KDNP jelöltjei, Felcsútón 89 százalékkal, ellenfél nélkül nyert a kormánypárti induló, míg Balmazújvárosban és Sorkikápolnán független indulókra voksoltak.