2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld

A kétszobás, társasházi lakások iránt a legnagyobb a kereslet

A kétszobás, társasházi lakások iránt a legnagyobb a kereslet, és a fővárosban átlagosan egy-két hónap alatt talál gazdára egy eladó ingatlan, de szerencsés esetben ez az idő akár két hétre csökkenhet – írja szombati számában a Magyar Hírlap.

Ingatlanértékesítő szakemberek véleményét idézve a lap arról ír: tapasztalatok szerint ha az ingatlant sikerül jól beárazni, a rákövetkező héten kirobbanó érdeklődésre lehet számítani.


Amennyiben az árazás nem elrugaszkodott, könnyen megúszható az alku, és az sem elképzelhetetlen, hogy a lakás a hirdetésben szereplőnél magasabb áron kel el – mutatott rá Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat tulajdonosa, aki szerint a legkönnyebben eladható ingatlantípusok a társasházakban lévő lakások, legyen az panellakás vagy új építésű.

Jellemzően a kétszobás, amerikai konyhás nappalival ellátott ingatlanokat keresik a vevők. Ezek jó befektetések, könnyen értékesíthetők, mindig forgalomképesek.

A lapnak Szemler Tamás, a Duna House franchise-igazgatója többek között arról beszélt, hogy a magyar a legfejlettebb ingatlanközvetítői piac a régiós országok között.

Kapcsolódó Cikkek