EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Veszprém

A kézisek mellett atléta és úszó lett 2017 legjobbja

Kéri Bianka és Rasovszky Kristóf az év sportolója, a Telekom Veszprém a legjobb csapat – 2017 kitűnőségeit jutalmazták a hagyományos városi sportévnyitón szerda este a Veszprém Agórában.

Városunk legjobb sportolóit díjazták (fotó: Kovács Bálint)

Az év női sportolója kategóriában harmadik helyen végzett Kocsis Barbara (kendó, Bakony Kendo és Iaido Club, edző: Balogh Tibor), második lett Bécsi Nikolett (kick-box és taekwondo, Veszprémi Thai-Box SE, edzői: Körmendi Ferenc és Vajky László), a 2017-es év legjobb női veszprémi sportolója pedig, akárcsak tavaly, idén is Kéri Bianka (atlétika, VEDAC, edző: Tóthné Stupián Anikó) lett.


A férfiaknál harmadik lett Gyömrei Máté (sportmászás, Veszprémi Sportmászó Egyesület, edző: Strommer László), második helyen végzett Kónya Ádám (sífutás, Veszprémi Sí Egylet, edző: Szabó László), az esztendő legjobb férfi veszprémi sportolójának pedig Rasovszky Kristófot (úszás, Balaton Úszó Klub, edző: Szokolai László) választották.

A csapatoknál a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabdacsapata (vezetőedző: Mérész Csaba, csapatkapitány: Helmeczi András) állhatott fel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára, második helyezett lett az 1. Futsal Club Veszprém (vezetőedző: Madarász János, csapatkapitány: Tatai József), a legjobb csapat ezúttal is a Telekom Veszprém lett (vezetőedző: Ljubomir Vranjes, csapatkapitány: Nagy László).

A gálán átadták a Veszprém Város Sportjáért díjakat, valamint a szenior és az utánpótlás-korosztály kiemelkedő sportolóit is jutalmazták.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.