EUR: 322,48 Ft
CHF: 281,80 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Veszprém

A kézisek mellett atléta és úszó lett 2017 legjobbja

Kéri Bianka és Rasovszky Kristóf az év sportolója, a Telekom Veszprém a legjobb csapat – 2017 kitűnőségeit jutalmazták a hagyományos városi sportévnyitón szerda este a Veszprém Agórában.

Városunk legjobb sportolóit díjazták (fotó: Kovács Bálint)

Az év női sportolója kategóriában harmadik helyen végzett Kocsis Barbara (kendó, Bakony Kendo és Iaido Club, edző: Balogh Tibor), második lett Bécsi Nikolett (kick-box és taekwondo, Veszprémi Thai-Box SE, edzői: Körmendi Ferenc és Vajky László), a 2017-es év legjobb női veszprémi sportolója pedig, akárcsak tavaly, idén is Kéri Bianka (atlétika, VEDAC, edző: Tóthné Stupián Anikó) lett.


A férfiaknál harmadik lett Gyömrei Máté (sportmászás, Veszprémi Sportmászó Egyesület, edző: Strommer László), második helyen végzett Kónya Ádám (sífutás, Veszprémi Sí Egylet, edző: Szabó László), az esztendő legjobb férfi veszprémi sportolójának pedig Rasovszky Kristófot (úszás, Balaton Úszó Klub, edző: Szokolai László) választották.

A csapatoknál a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabdacsapata (vezetőedző: Mérész Csaba, csapatkapitány: Helmeczi András) állhatott fel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára, második helyezett lett az 1. Futsal Club Veszprém (vezetőedző: Madarász János, csapatkapitány: Tatai József), a legjobb csapat ezúttal is a Telekom Veszprém lett (vezetőedző: Ljubomir Vranjes, csapatkapitány: Nagy László).

A gálán átadták a Veszprém Város Sportjáért díjakat, valamint a szenior és az utánpótlás-korosztály kiemelkedő sportolóit is jutalmazták.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.