EUR: 313,73 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Külföld

A lengyelek sem támogatják a migránsbarát pártokat

A legfrissebb kutatások világítottak rá arra, hogy a lengyelek sem támogatják a migránsbarát és bevándorlást segítő pártokat.

Az egyik legnagyobb varsói közvélemény-kutató, a CBOS legújabb felmérése rámutatott, hogy a konzervatív pártok jóval népszerűbbek Lengyelországban, mint a liberális és a baloldali társaik – írja a 888.


Kiderült, hogy a korábban kormányon levő másfél éves mélypontra jutó középutas Polgári Platform nevű párt,  14 százalékkal egyre kevésbé népszerű a lengyelek körében. Ezzel ellentétben a konzervatív nézeteken alapuló Jog és Igazságosság vagyis PiS az elmúlt egy hónapban is növelte támogatottságát így 44 százalékon áll.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Úttalan utakon

  A nap képe: Úttalan utakon

  A lengyel Jack Skopinski által tervezett elektromos “off-road” kerekesszék lehetővé teszi a fogyatékkal élők számára, hogy az egyeletlenebb, murvás útszakaszokat, dombokat is simán leküzdje.

 • Szakítani akart, megrendezte saját halálát

  Szakítani akart, megrendezte saját halálát

  Egy kínai nő igen morbid módon próbálta párja tudomására hozni, hogy szakít vele. Ahelyett, hogy kerek perec közölte volna, hogy vége kapcsolatuknak, inkább megrendezte saját halálát.

 • Török terrorista gyilkolt Utrechtben

  Török terrorista gyilkolt Utrechtben

  Lövöldözés történt hétfő délelőtt a hollandiai Utrecht városában egy villamoson, amely következtében három ember életét vesztette, többen pedig megsebesültek.