EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Külföld

A lengyelek sem támogatják a migránsbarát pártokat

A legfrissebb kutatások világítottak rá arra, hogy a lengyelek sem támogatják a migránsbarát és bevándorlást segítő pártokat.

Az egyik legnagyobb varsói közvélemény-kutató, a CBOS legújabb felmérése rámutatott, hogy a konzervatív pártok jóval népszerűbbek Lengyelországban, mint a liberális és a baloldali társaik – írja a 888.


Kiderült, hogy a korábban kormányon levő másfél éves mélypontra jutó középutas Polgári Platform nevű párt,  14 százalékkal egyre kevésbé népszerű a lengyelek körében. Ezzel ellentétben a konzervatív nézeteken alapuló Jog és Igazságosság vagyis PiS az elmúlt egy hónapban is növelte támogatottságát így 44 százalékon áll.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Janukovicsot kórházban ápolják

    Janukovicsot kórházban ápolják

    Feltehetően egy moszkvai klinikán ápolják Viktor Janukovics volt ukrán elnököt – írta internetes oldalán vasárnap a Komszomolszkaja Pravda című orosz napilap meg nem nevezett forrásra hivatkozva.

  • Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Ismét egymásnak estek a képviselők Srí Lankán pénteken, miután a parlament újfent megvonta bizalmát az államfő által október végén sebtében kinevezett Mahinde Radzsapaksze miniszterelnöktől és kormányától az ellenzék által kezdeményezett bizalmatlansági indítvány eredményeképpen.