EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Veszprém

A Lord of the Dance társulata három magyar táncossal érkezik hazánka

Ismét hazánkba látogat a világ legnépszerűbb táncegyüttese, a Lord of the Dance! A produkció április 5-én, csütörtök este a Veszprém Arénában is látható lesz.

Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley néhány éve újrakoreografálta és -rendezte az eredeti produkciót, amelynek középpontjában a tánc és a művészet áll. A lélegzetelállító, új táncokat korszerű vizuális, 3D- és fénytechnikával ötvözte, így az új hangzásnak és a látványos kosztümöknek köszönhetően egy vadonatúj előadás jött létre.


Michael Flatley teljesen újraszabta világhírű műsorát

A karakterek is új, izgalmas személyiségekké fejlődtek. A „varázslatos kalandnak” nevezett show valójában az ír folklór alapjaira épülő utazás az időben, a jó és a gonosz klasszikus meséje. A Kis Lélek vezeti be a közönséget a történetbe, és segít a Lordnak, a Tánc Urának megvédeni az embereket a gonosz ellen. Ám Don Dorcha, a Sötét Nagyúr sokkal erősebb és vadabb lett. Vajon megnyerheti a Lord a harcot?

A fontosabb szerepekben is láthatunk magyar táncosokat

Az előadásban három magyar táncos is szerepel – Krén Andrea, Krén András, Papp Zoltán –, akik évek óta tagjai és szólótáncosai a társulatnak. Váltott szereposztásban ugyan, de Andreát Morrighan (a csábító nő), Andrást a Lord (a Tánc Ura), Zoltánt Don Dorcha (a Sötét Nagyúr) szerepében láthatja majd a hazai közönség.

A Dangerous Games 2014-ben hatalmas sikerrel debütált a London Palladium színházban, amelyet azóta több millióan láttak. A látványos show világ körüli turnéjának keretében érkezik hazánkba.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.