EUR: 322,73 Ft
CHF: 282,56 Ft
2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Belföld

A Migration Aid alelnöke: pénzügyi érdekek mozgatják Soros akcióit

Soros György állítólagos emberbaráti akciói valójában pénzügyi érdekei érvényesítését szolgálják – a Magyar Idők hétfői cikke szerint ezt “kotyogta el” a migránsokat segítő Migration Aid Alapítvány alelnöke egy beépített oknyomozó újságírónak.

Bayer Zsolt cikke szerint, Siewert András a beszélgetés során elismerte: Soros tevékenységének legfőbb célja, hogy maximalizálja politikai befolyását Magyarországon.


“Végeredményben minden a pénzről szól. Ebben biztos vagyok” – idézi a lap az aktivistát, aki az újság szerint egyik főszereplője a bevándorlást segítő szervezetek hálózatának.

Siewert a beszélgetés során elárulja: a Migration Aid a tranzitzónába való bejárását arra használta fel, hogy illegális adatbázist építsen a menekültekről, méghozzá titokban. Arról is beszámol, hogy kapcsolatai vannak a Belügyminisztériumban, amelynek segítségével bármikor tud belépőt szerezni a tranzitzónába.


Siewert felfedi, hogy a Migration Aid komoly kapcsolatrendszerrel rendelkezik Magyarországon és a szomszédos országokban, valamint Görögországban, sőt a budapesti német és osztrák nagykövetségen. A magyar kapcsolatrendszerbe pedig Siewer szerint a Soroshoz köthető NGO-k (nem kormányzati szervezetek) tartozik a Magyar Helsinki Bizottság, a Menedék Egyesület, a Társaság a Szabadságjogokért, az Amnesty International, az Artemisszió Alapítvány.

Arról is beszámol, hogy Siewert tagja az Egyesült Királyságban nonprofit szervezetként bejegyzett Migration Aid International igazgatóságának is.

A szerző felidézi: az illegális bevándorlók felkarolására létrejött, magát civilnek nevező szervezet, a Migration Aid 2017 nyarán azzal borzolta a kedélyeket, hogy bejelentette: vegyes, magyar és migránscsaládokból álló falvakat, kísérleti életteret hozna létre Magyarországon.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek