2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb XIII.kerület

A pillangók szabadok

Don az anyja túlzó szeretetétől menekülve New Yorkba költözik, hogy beindíthassa zenei karrierjét. Egymaga bérli garzonlakását, ám amikor a színészi ambíciókkal bíró Jill költözik a szomszédba, a papírvékonyságú falaknak köszönhetően egy csapásra megváltozik minden.

A fiatalok látszólag semmiben nem hasonlítanak egymásra, máshogy gondolkoznak, máshogy élnek, de még a világot is nagyon másképp látják, mégis különösen erős kapcsolat alakul ki köztük. Mikor Mrs. Baker váratlanul megjelenik, hogy kiszakítsa Dont új életéből, a vita hevében mindhárman kénytelenek szembesülni a múlttal, fájdalmakkal és önmagukkal is. A József Attila Színház premierjén természetesen telt ház várta A pillangók szabadok című darabot.

Blazsovszky Ákos és Kovalik Ágnes játsszák a főszerepet a darabban ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.