2018. november 21., szerda
Olivér

Belföld

A Soros-hálózat kétezer embere dolgozik a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen

A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen, ők be akarnak avatkozni a magyar választásokba, és azt akarják elérni, hogy Magyarországnak bevándorláspárti kormánya legyen – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

A kormányszóvivő Tracie Ahernnek, a Soros Fund Managament volt pénzügyi vezetőjének nyilatkozatára hivatkozott, amely szerint Soros György a hedge fundot és a Nyílt Társadalom Alapítványt világszerte és Magyarországon is egyértelműen eszközként használja arra, hogy politikai véleményét, pénzügyi terveit, illetve gazdasági elképzelésit érvényre jutassa.


Hozzátette: a nyilatkozat szerint Soros György valószínűleg több milliárd dollárt költött el Magyarországon az alapítványán keresztül és legalább 2000 ezer ember dolgozik azon, hogy akaratát érvényre jutassák, azaz a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen dolgoznak.

Kovács Zoltán ezért a magyar kormány nevében arra szólította fel a Soros-szervezeteket, hogy hozzák nyilvánosságra ennek a 2 ezer embernek a nevét, és azt is, hogy mely ellenzéki politikusok szerepelnek a Soros-szervezetek fizetési listáján.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek