EUR: 317,40 Ft
CHF: 280,56 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

A tét az, bevándorláspárti vagy azt ellenző kormány lesz-e

A választás tétje az, hogy az emberek jövőjét szem előtt tartó vagy bevándorláspárti kormánya lesz-e Magyarországnak – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter szerdai, tapolcai lakossági fórumán.

Szijjártó Péter kijelentette: egységes, rendezett keresztény társadalmunk érték, a migráció pedig veszélyes, de megállítható a jelenlegi kormány felfogása szerint.


A migráció megfékezése szavatolhatja csak az itt élők biztonságát és az, ha a magyarok dönthetik el, hogy kit engednek be az országba – hangsúlyozta a fideszes politikus.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Szánalmasan kevesen tüntettek

  Szánalmasan kevesen tüntettek

  Nagyobb volt a füstje, mint a lángja a szombatra meghirdetett ellenzéki demonstrációsorozatnak, amelynek az volt a célja, hogy leállítsák az országot.

 • Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Óriási volt az érdeklődés a Corvin mozi székei iránt, ugyanis péntek délelőtt 10 és 12 óra között hatalmas tömeg állt sorba, hogy az 1000 forintos régi moziszékekből legalább egyet hazavihessen.

 • A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A magyar emberek 60 százaléka szerint az ellenzéki pártok és politikusok a hatalomra jutás érdekében használják fel a tüntetések adta szereplési lehetőséget – derült ki a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásából.