2018. október 19., péntek
Nándor

Külföld

Afgán férfi rontott késsel a műsorvezetőre és gyermekére

Szörnyű támadást élt át Cristiana Ruggeri az olasz televizió TG2 híreiből ismert műsorvezető nő.

Bejárónőjének az exe támadt rá és 7 éves gyermekére egy tőrrel a kezében. Kétségtelenül meg akarta ölni, mindkettőjüket. Életét csak annak köszönheti, hogy még időben a kocsijába tudott menekülni. A támadó egy a Termini pályaudvar pékségében dolgozó afgán volt. A támadás oka pedig az volt, hogy az agresszor férfi a műsorvezetőnőt tartotta felelősnek a tönkrement kapcsolatáért – írja a Voxnews.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel is a paradicsomban!

  Ősszel is a paradicsomban!

  A tökéletes esküvő lezárása nem is lehetne más, mint egy csodás nászút. Az ifjú párok előszeretettel választanak egzotikus úticélokat mézesheteik eltöltésére. Romantikus vízparti bungalók, óceánra épült szerelmi fészkek, privát partszakasz, mind-mind hívogatóan csalogatják a friss házasokat a világ minden tájáról, így Magyarországról is.

 • Felborult egy gyerekekkel teli busz, rengeteg sérült!

  Felborult egy gyerekekkel teli busz, rengeteg sérült!

  Felborult egy gyerekekkel teli busz a kelet-csehországi Pardubice közelében csütörtökön, legalább tizen súlyosan, tizenkilencen pedig könnyebben sérültek meg – közölte a CT cseh televízió a mentőszolgálat egyik szóvivőjére hivatkozva.

 • A nap képe: Törésvonal

  A nap képe: Törésvonal

  Több ezer embert kellett kitelepíteni Franciaország városaiból a brutális esőzések miatt. A csatornák már nem tudták elnyelni a pillanatok alatt lezúduló csapadékot, így az özönvízként tarolta le a dél-franciaországi Villalier városát is.