EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,34 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Akadozva érkeznek Bukarestből a magyar szavazói csomagok Erdélybe

A Magyarországról küldött szavazói levélcsomagok Bukarestből akadozva érkeznek a megyei postahivatalokhoz, sokan még mindig nem kapták meg a küldeményt – figyelmeztetett szombaton Facebook-oldalán Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere. Úgy tűnik, hogy általános jelenségről van szó, a háromszéki elöljáróhoz hasonló állapotról számolt be több erdélyi politikus is – írja a Székelyhon.

Sokkal kevesebb szavazói levélcsomag érkezett meg Erdélybe, a korábbi alkalmakhoz képest. Míg Magyarországról rendben elindultak, addig Bukarestről akadozva jutnak el a megyei postahivatalokhoz.


Éppen ezért arra kérünk mindenkit, figyelje a postaládáját, kérjen segítséget és haladéktalanul juttassa el az RMDSZ-h ez a levélszavazatát, hogy nehogy későn érkezzen be” – írta  közösségi oldalán Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere.

Jelentkeztek olyan családok – a szavazói levélcsomag hiányát jelezve –, ahol mindkét fél, a férj és a feleség is várta, de egy-másfél hetes eltéréssel kapták meg, ami furcsa, hiszen ugyanarra a címre kellene elküldeni(Ezt a cikket a Székelyhonról másolták – olvasható a Székelyhon oldalán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.