EUR: 321,62 Ft
CHF: 281,85 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Belföld

Állami kitüntetéseket adott át Balog Zoltán – Fotók!

– Magyarországnak hozzáértő, elkötelezett és bátor emberekre van szüksége –jelentette ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kedden a Pesti Vigadóban, ahol március 15. alkalmából a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje, valamint Magyar Arany, Ezüst és Bronz Érdemkereszteket adott át. Összesen 148 személy részesült kitüntetésben.

A tárcavezető hangsúlyozta, bár fontos a kormány által elvégezhető munka, de önmagában az nem állhat meg olyanok erőfeszítése nélkül, akik a kultúra, a művészet, az oktatás, a tudomány, a sport, a hitélet területén kiemelkedőt alkotnak.


Tisztikeresztet kapott többek között dr. Lukács László néprajzkutató és dr. Almási Mihály baptista lelkipásztor. Lovagkeresztben pedig mások mellett Babos Tímea és Fucsovics Márton teniszezők és Baji Balázs atléta részesültek.

Arany Érdemkeresztet kapott többek között Hanga Ádám, a Barcelona kosárlabdázója, míg Ezüst Érdemkeresztben részesült Andrássy Szabolcsné pedagógus és Torma Gábor, a Budapesti Bábszínház műszaki vezetője is mások mellett.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Gruevszki túl sokat tud Gyurcsányról?!

  Gruevszki túl sokat tud Gyurcsányról?!

  Sokat tudhat Gyurcsány Ferenc balkáni maffiakapcsolatairól, ezért igyekszik feltűnően távoltartania magát és elítélnie Nikola Gruevszki macedón ex-miniszterelenököt a baloldal bukott kormányfője – állítja a Ripost.

 • OLAF-os vádemelésben csúcstartók vagyunk

  OLAF-os vádemelésben csúcstartók vagyunk

  Bár az ellenzék és a baloldali sajtó folyamatosan azt mantrázza, hogy Magyarországon eltusolják a korrupciós ügyeket és a bíróságok is a kormány szekerét tolják, a valóság teljesen más, ugyanis az uniós átlagot meghaladóan emel vádat a magyar ügyészség az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) igazságügyi ajánlásai nyomán.

 • Csak kiszáll, és tudja, hogy verseny van

  Csak kiszáll, és tudja, hogy verseny van

  Overdose utódaként emlegetik a most hároméves Tour to Paris-t. A kiváló versenyló az egy évvel ezelőtti kvalifikációja óta minden versenyt megnyert itthon, amin indult.