EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 19., szombat
Nándor

Külföld

Állami segélyből fizetik a migránsok a prostituáltakat – Videó!

Több mint egy éven keresztül nigériai prostituáltakat szállásolt el magánál az a migráns három gyermekes anya, akit a francia állam szállásolt el egy menedékjogi központban Loudun városában. Az örömlányok Párizsból jöttek hozzá minden hónap elején, amikor a mellette elszállásolt migránsok megkapták havi segélyüket az államtól.

Jogilag ugyanis az a helyzet, hogy a francia államnak el kell látnia azokat a külföldieket, akik többségében illegálisan érkeznek az országba. Addig, amíg a helyzetük nem rendeződik, addig a francia adófizetők pénzén kell lébecolniuk, ruházkodniuk és étkezniük. Az összeg egyébként 1118 euró havonta.


Ahogy ebből a történetből is kiderül, nemcsak alapvető szükségleteiket, hanem szexuális vágyaikat is kiélhetik a migránsok. Maga a nigéria elnök ismerte el, hogy nem tekinthető rasszistának az, aki népe rossz hírnevéről beszél, ugyanis az onnan érkező migránsok gyakran kábítószer vagy ember kereskedelem miatt ülnek börtönben, és mintegy 10000 nigériai nő dolgozik prostituáltként Franciaországban – írja a ripostelaique.com.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Megtörtént az első női űrséta!

    Megtörtént az első női űrséta!

    Először hajtott végre űrsétát kizárólag női űrhajóscsapat pénteken. Jessica Meir és Christina Koch, a Nemzetközi Űrállomás (ISS) két amerikai űrhajósa a csaknem hét órásra nyúlt pénteki űrsétán az állomás akkumulátorait cserélte ki.

  • Mindenhol megerősítették a német határ ellenőrzését!

    Mindenhol megerősítették a német határ ellenőrzését!

    A német szövetségi rendőrség vezetése utasítást adott az ellenőrzés megerősítésére az országhatár valamennyi szakaszán, az egységek feladata az illegális határátlépés és a határokon átívelő bűnözés elleni intenzívebb fellépés, és az embercsempészek új módszereinek feltárása – jelentette pénteken a Der Spiegel című hírmagazin.