2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Külföld

Állami segélyből fizetik a migránsok a prostituáltakat – Videó!

Több mint egy éven keresztül nigériai prostituáltakat szállásolt el magánál az a migráns három gyermekes anya, akit a francia állam szállásolt el egy menedékjogi központban Loudun városában. Az örömlányok Párizsból jöttek hozzá minden hónap elején, amikor a mellette elszállásolt migránsok megkapták havi segélyüket az államtól.

Jogilag ugyanis az a helyzet, hogy a francia államnak el kell látnia azokat a külföldieket, akik többségében illegálisan érkeznek az országba. Addig, amíg a helyzetük nem rendeződik, addig a francia adófizetők pénzén kell lébecolniuk, ruházkodniuk és étkezniük. Az összeg egyébként 1118 euró havonta.


Ahogy ebből a történetből is kiderül, nemcsak alapvető szükségleteiket, hanem szexuális vágyaikat is kiélhetik a migránsok. Maga a nigéria elnök ismerte el, hogy nem tekinthető rasszistának az, aki népe rossz hírnevéről beszél, ugyanis az onnan érkező migránsok gyakran kábítószer vagy ember kereskedelem miatt ülnek börtönben, és mintegy 10000 nigériai nő dolgozik prostituáltként Franciaországban – írja a ripostelaique.com.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek