EUR: 321,15 Ft
CHF: 284,72 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb III.kerület

Állásbörzéztek a hallgatók

Nagy volt az érdeklődés az év első állásbörzéjén az Óbudai Egyetemen. A Bécsi úti aulában 170 négyzetméteren 33 vállalat kínálata közül válogathattak a hallgatók.

A szakterületek közül az autóipar, informatika, telekommunikáció, bank és biztosítás, kiskereskedelem, elektronikai ipar, energetikai ipar, gyártás és termelés, szállítmányozás, logisztika, könyvelés, könyvvizsgálat, közszféra képviseltette magát.

170 négyzetméteren 33 vállalat kínálata közül válogathattak a hallgatók (Fotó: Máté Krisztián)

A nagy szakmai választék mellett a jókedvből sem volt hiány (Fotó: Máté Krisztián)

 

Hazai alma is volt az állásbörzén (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.