2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb XVIII.kerület

Apró művészeket díjaztak

Óvodai rajversenyt hirdettek a kerületben Csillagszemmel – 2018 címmel. A beérkezett művekből nyílt a múlt héten egyhetes kiállítás a Kondor Béla Közösségi Házban, miután átadták a díjakat a zsűri által legjobbnak ítélt rajzok készítőinek.

A Játszik és sportol az oviban Picurka és Gyurka alcímű kerületi rajzpályázat ünnepsége után a Nefelejcs Bábszínház szórakoztatta a kicsiket.

Csillagszemmel2018 “Játszik és sportol az oviban Picurka és Gyurka” címmel kerületirajzpályázat kiállításnyitó és díjkiosztó ünnepség, Kondor Közösségi Ház
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.