2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Érd

Az érkező tavasz jelei

Az utóbbi napokban észrevehetően megváltozott a virágárusoknál az elrendezés: előtérbe kerültek olyan növények, amelyek eddig valahol hátul pihenhettek, és ki sem nyíltak. Ezek nem akármilyen virágok: primula, jácint, tulipán, százszorszép és több hasonló, vagyis tavaszi virágok.

Lehet, hogy ők már az érkező tavasz jelei? Mindenesetre végigmenve Érd egyik legfőbb útvonalán, a Budai úton, lehetetlen nem észrevenni: a kis utcai standoktól, árusoktól a nagyobb boltokig jelentősen megnőtt a forgalom: az emberek, úgy tűnik, hisznek ezeknek a most nyíló virágoknak, hisznek abban, hogy ők már az érkező tavasz jelei.

Fotó: B. N.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.