EUR: 334,94 Ft
CHF: 307,92 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Extra

Az erő legyen veled! – felavatta a Skywalkot Mark Hamill

Nem mindennapi látványosságot avatott fel Mark Hamill, a Star Wars-filmek sztárja. A Skywalk egy üveg sétapálya a Gibraltár-sziklán, ahonnan háromszáznegyven méteres tengerszint feletti magasságból nyílik lélegzetelállító kilátás három ország és két kontinens találkozásánál. A sétapálya szuper biztonságos, akár öt ázsiai elefántot is elbír egyszerre. Az újszerű híd a Gibraltár minden eddigi legjelentősebb turisztikai látványosságának bizonyul. Magát az átadóceremóniát is hatalmas érdeklődés övezte, amikor is a Luke Skywalkert alakító színész, Mark Hamill fénykarddal átvágta a bejáratot lezáró szalagot.

Mark Hamill (fotó: Profimedia, Uppa entertainment)

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Ünnepel a Jóbarátok

    Ünnepel a Jóbarátok

    Tegnap volt huszonöt éve, hogy elindult az egyik legnépszerűbb amerikai sorozat, a Jóbarátok. A hat főszereplő, Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler és Ross mindennapjait tíz évig, összesen 236 epizódon át követhettük.

  • Börtönbe megy a született feleség

    Börtönbe megy a született feleség

    A bostoni bíróság úgy döntött, hogy tizennégy napra börtönbe kell vonulnia Felicity Huffman amerikai színésznőnek azért, mert köze volt egy egyetemi kenőpénzes botrányhoz.