EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 17., vasárnap
Donát

Extra

Az erő legyen veled! – felavatta a Skywalkot Mark Hamill

Nem mindennapi látványosságot avatott fel Mark Hamill, a Star Wars-filmek sztárja. A Skywalk egy üveg sétapálya a Gibraltár-sziklán, ahonnan háromszáznegyven méteres tengerszint feletti magasságból nyílik lélegzetelállító kilátás három ország és két kontinens találkozásánál. A sétapálya szuper biztonságos, akár öt ázsiai elefántot is elbír egyszerre. Az újszerű híd a Gibraltár minden eddigi legjelentősebb turisztikai látványosságának bizonyul. Magát az átadóceremóniát is hatalmas érdeklődés övezte, amikor is a Luke Skywalkert alakító színész, Mark Hamill fénykarddal átvágta a bejáratot lezáró szalagot.

Mark Hamill (fotó: Profimedia, Uppa entertainment)

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.

  • A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    Negyedik próbálkozásra sikerült csak vízumot kapnia az Egyesült Államokba a 10 Oscar-díjra jelölt Roma című film egyik mexikói szereplőjének, aki így részt vehet a február 24-i Oscar-díjkiosztó gálán.