EUR: 315,92 Ft
CHF: 280,94 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Külföld

Az osztrákok szerint is nagy a baj Bécsben

A legnagyobb példányszámú osztrák lap, a Kronen Zeitung online portálján csütörtök reggelre több száz komment érkezett Lázár János videójával kapcsolatban. A vélemények elsöprő többsége elismeri: Bécsben rengeteg problémát okoz a multikulturalizmus – írja a 888.hu.

Sajnos csak a felét látta annak a katasztrófának, ami Bécset sújtja. És ez még sokkal rosszabb is lesz” – írja az egyik osztrák olvasó.


Ausztria második legolvasottabb lapja, a Heute szintén írt az ominózus felvételről. És amint az a kommentekből kiderült: valós képet mutat a felvétel a bécsi állapotokról.

Az első négy legkedveltebb hozzászólás a következő: Ahelyett, hogy felháborodottan reagálnának, a pártoknak sokkal inkább le kellene vonniuk a tanulságot a magyar politikus kritikájából. Mert noha őt ez nem érinti személyesen, igaza van és a politika részéről gyorsan javítani kell a helyzeten.”


Igazat szólt. Aki ezt nem fogadja el, az vagy vak, vagy kábítószert szedett.”

Milyen alapon követel a Szabadság Párt bocsánatkérést? Azért, mert a magyar miniszter rámutatott, hogy a vörösök és zöldek mivé tették Bécset?”

A pártok érzelmei nem csapnának oly magasba, ha nem az igazat hallották volna. Bécsi vagyok és Lázár úr szavaival csak egyet tudok érteni. Bécs belvárosának egyes helyei kivételével a város egy óriási nyomortanyává változott. Bűnözők, falfirkák, ócskaságokat áruló boltok, szerencsejáték irodák.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek