2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Azt hitte 100 millió várja, helyette a rendőrök fogadták

Nagyon pórul járt a fenyegetőző pécsi I. Fülöp, aki több alkalommal is felhívott egy budapesti férfit és százmillió forintot követelt tőle.

A Police információi szerint I. Fülöp rendszeresen felhívta és fenyegette a férfit, azt egyelőre nem tudni miért, mindenesetre tetemes összeget követelt tőle. A zsaroló azt hitte végre sikerült megtörnie a férfit, amikor egy találkozó során az megígérte neki, hogy kifizeti a kívánt pénzt.


Meg is beszélték a pénz átadásának időpontját és helyszínét, a gyanútlan és feltehetően amatőr zsaroló azonban nem sejtette, hogy pont most  jártak túl az eszén. A megfenyegetett férfi a találkozó után azonnal hívta a hatóságokat és segítséget kért az ügyben. Fülöp aki már képzeletben számolgathatta milliókat azonban nagyon csodálkozhatott amikor a megbeszélt helyen nem a 100 millióval teli táska, hanem a rendőrök várták.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megteltek a szállodák a hosszú hétvégére

    Megteltek a szállodák a hosszú hétvégére

    Teltház várható a magyar szállodákban az október 23-i ünnepi hosszú hétvégén, a Szállás.hu adatai szerint egyre inkább népszerűek a belföldi utazások a magyarok körében – mondta Keresztes Nóra, a szállásközvetítő portál marketing menedzsere az M1 aktuális csatornán pénteken.

  • Adjunk nevet Orbán Viktor rinocéroszának!

    Adjunk nevet Orbán Viktor rinocéroszának!

    A miniszterelnök pénteken reggel a Nyíregyházi Állatpark egyik legifjabb lakójáról, a két hete született indiai páncélos rinocéroszról osztott meg egy képet közösségi oldalán.