2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Baby boommal nyitották az évet a sztárok

Még csak három hónap telt el az évből, de már számtalan hazai és külföldi híresség jelentette be, hogy az idén anyai örömök elé néz. Úgy tűnik, 2018-ban sem maradunk sugárzó arcú, boldog kismamák és gyönyörű sztárbabák nélkül. És még hol az év vége? 

A 27 éves Kulcsár Edina lassan már a negyedik hónapban jár. A szépség csodaként éli meg terhességét, hiszen hormonális betegsége miatt csupán 10 százalék esélye volt, hogy természetes úton fogan meg a baba, akit már régóta vártak.


Görög Zita terhessége mindenkit nagyon meglepett, ugyanis nemrég jelentette be, hogy párkapcsolatban él a focista Laczkó Zsolttal. A 38 éves műsorvezető korábbi vetélése után nagyon boldog kismama, habár a babát nem tervezték.

Csobot Adél
( Fotó: Sáfár Tibor)

Csobot Adél még csak 24 éves, de már második gyermekét várja, akiről azt is tudjuk, hogy kisfiú lesz. Az énekesnő és párja szerettek volna Nátán mellé egy kistestvért, hogy a gyerekek között kicsi legyen a korkülönbség, és ez sikerült is.


Profimedia, Splash

Eva Longoria 42 évesen első gyermekét várja. A színésznő sokáig titkolta várandósságát, de azóta már azt is elárulta, hogy kisfia születik. Férje, José Bastón már három gyermek édesapja, de Eva csak most fogja megtapasztalni az anyai örömöket.

Profimedia, Insight Media

Idén már két babával bővült a Kardashian család, és nem sokára megérkezik a harmadik is. A 33 éves Khloé és szerelme, Tristan tavaly szeptember óta alkotnak egy párt, és nagyon vágytak már egy picire.

Profimedia, Splash

A 36 éves Katalin hercegné tavaszra várja harmadik gyermekét, aki a hírek szerint április 23-án születik meg. Habár a brit királyi család még nem árulta el a baba nemét, a szakértők és a fogadóirodák szerint kislánnyal bővül a trónörökösök listája.

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.