2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XXIII.kerület

Baji Balázzsal és Karakas Hedviggel emlegetik egy lapon

A soroksári Molnár Bendegúz is lehet február legjobb sportolója a Honvédnál. A fiatal taekwondós tavaly Európa-bajnokságot nyert a kadet korosztályban, idén pedig ott folytatta, ahol 2017-ben abbahagyta.

Évkezdésként Las Vegasból ezüst-, a szlovéniai Mariborból aranyéremmel tért haza. De a Hónap sportolója címért nem akármilyen riválisokkal szemben kell elnyernie a szakosztályok elismerését, a cselgáncsozó Karakas Hedviget és a sprinter Baji Balázst is jelölték. A szavazás végeredménye a hónap második felére derül ki.

(fotó: Magyar Taekwondo Szövetség)

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.