EUR: 317,99 Ft
CHF: 280,78 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Szeged

Bartók Csabával és B. Nagy Lászlóval találkozott Orbán Viktor

Szegeden járt Orbán Viktor miniszterelnök. Rövid látogatása során találkozott a Fidesz–KDNP két szegedi képviselőjelöltjével.

„Nagyon megtisztelő volt találkozni Orbán Viktor miniszterelnök úrral! Beszélgettünk sokat a kampányban tapasztaltakról, a céljaimról, és hogy szerintem mennyire fontos lenne, hogy Szeged is ki tudja használni a lehetőségeit és régiós központ lehessen” – írta Facebook-oldalán Bartók Csaba, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje.

B. Nagy László jelenlegi és újrainduló országgyűlési képviselő sem maradt ki a találkozóból.

„Csongrád megye fejlesztési biztosaként már számos alkalommal fogtunk kezet sikeres projektek alkalmával. Ez a mostani kézszorítás ismét kifejezi a kormány támogatását, amit megyénknek és Szegednek folyamatosan nyújt!” – írta közösségi oldalán a politikus.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.