EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Belföld

Belehajtott a tóba, mert a GPS-ét figyelte

Egy nő vezetés közben annyira elmélyülten figyelte a GPS-ét, hogy belehajtott a tapolcai Malom-tóba. Helyismeret hiányában teljes bizalommal követte az eszköz utasításait, amely úti célja helyett a tóba vezette.

Amikor a kórházat keresve elkeveredett a városban, meg akart fordulni, ezért hajtott le a tóhoz, csak sajnos a vizet már nem vette észre. Szerencsére a sofőrnek nem lett semmi baja, ellentétben az autójával, amelyet csak egy rakodógép segítségével sikerült kiemelni.

Posted by Tapolcai Újság on Dienstag, 6. März 2018

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Munkavacsorán fogadta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnököt Orbán Viktor miniszterelnök szombat este Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

  • 210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    A Lidl Magyarország a már bejelentett intézkedések mellett további 210 tonnával csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával – tájékoztatta az áruházlánc pénteken az MTI-t.