2018. augusztus 20., hétfő
István

Belföld

Belehajtott a tóba, mert a GPS-ét figyelte

Egy nő vezetés közben annyira elmélyülten figyelte a GPS-ét, hogy belehajtott a tapolcai Malom-tóba. Helyismeret hiányában teljes bizalommal követte az eszköz utasításait, amely úti célja helyett a tóba vezette.

Amikor a kórházat keresve elkeveredett a városban, meg akart fordulni, ezért hajtott le a tóhoz, csak sajnos a vizet már nem vette észre. Szerencsére a sofőrnek nem lett semmi baja, ellentétben az autójával, amelyet csak egy rakodógép segítségével sikerült kiemelni.

Posted by Tapolcai Újság on Dienstag, 6. März 2018

Kapcsolódó Cikkek

  • Sikeres volt a nyári szabadtéri színházi szezon

    Sikeres volt a nyári szabadtéri színházi szezon

    Büszkék lehetünk itt Közép-Európában, mert szinte egyedülálló mennyiségű nyári szabadtéri színházat működtetünk és egyedülálló mennyiségű új produkcióval vártuk a magyar családokat és a külföldről Magyarországra látogató vendégeket – értékelte az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára a nyári szabadtéri színházi szezont vasárnap Szarvason.

  • Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

    Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

    Katonai tiszteletadás mellett, Áder János államfő jelenlétében felvonták Magyarország nemzeti lobogóját az augusztus 20-ai állami ünnepen, hétfő reggel az Országház előtti Kossuth Lajos téren.