2019. március 26., kedd
Emánuel

Sport

Bemutatkozik Leekens csapata

Pénteken este a Groupama Arénában fogadja a magyar labdarúgó-válogatott Kazahsztánt, így hivatalosan is bemutatkozik Georges Leekens szövetségi kapitány. A belga edző „erősen” kezdett, hiszen kihagyta a keretből Sallai Rolandot, az APOEL szélsőjét.

Az indoklás szerint azért, mert egyszer – amikor Leekens még csak megfigyelő volt – betegségre hivatkozva lemondta a szereplést, viszont pár nappal később klubcsapatában már játszott. A Nemzeti Sportnak megszólalt Sallai Roland, a 20 éves játékos édesapja, aki szerint fiával példát akarnak statuálni, hogy minden játékos tudja, a válogatott az első.


A szűk keretet nézve jó látni viszont, hogy végre Szalai Ádám, a Hoffenheim támadója és Nikolics Nemanja, a Chicago Fire csatára is helyet kapott, kérdés még, hogy Leekens képes lesz-e olyan játékrendszert alkalmazni, amelyben a két leggólerősebb játékosunk egyszerre a pályán lehet.

A Magyarország–Kazahsztán barátságos mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti 19 órától.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világkupa ezüsttel nyitottunk szambóban

  Világkupa ezüsttel nyitottunk szambóban

  Kozsák György a második helyen végzett a – Nemzetközi Olimpiai Bizottság által a múlt év végén elismert – Nemzetközi Sambo Szövetség hétvégi moszkvai világkupáján.

 • A világbajnok Rácz Lajos szerint letisztul a birkózás

  A világbajnok Rácz Lajos szerint letisztul a birkózás

  Rácz Lajos reméli, hogy a birkózás szépen lassan letisztul. Az olimpiai ezüstérmes, világ- és kétszeres Európa-bajnok birkózó úgy látja, a sok-sok szabályváltoztatás ideje lejárt, a sportág sokkal tisztább arcát mutatja – olvasható a kizárólag magyar sportolókkal és magyar sporteseményekkel foglalkozó misportunk.

 • Pillangó klasszisok csapnak össze a debreceni ob első napján

  Pillangó klasszisok csapnak össze a debreceni ob első napján

  Világnagyságok versenyeznek a szerdán kezdődő debreceni országos úszóbajnokság első versenynapján. Biczó Bence, Kenderesi Tamás, ifjú reménységünk, Milák Kristóf és a sportág nagy „öregje”, az olimpia ezüstérmes, világ- és Európa bajnok Cseh László 200 pillangón csap össze.