EUR: 314,27 Ft
CHF: 276,47 Ft
2019. március 18., hétfő
Sándor, Ede

Egyéb Nyíregyháza

Bemutatkozott a Marso Tenisz Centrum

Új egyesület működteti a nyíregyházi teniszpályákat. A Marso Tenisz Centrum már az elmúlt hónapokban is komoly fejlesztéseket hajtott végre. Egy fűtött sátornak köszönhetően télen is lehet játszani, és az öltözők is megszépültek.

Jelenleg 15 salakos pálya áll a teniszrajongók rendelkezésére, a téli időszakban pedig egy vadonatúj, háromrétegű hőszigetelt teniszsátor, amely három pályát fed le, továbbá az új, 300 kW-os kondenzációs kazán – önindítós szünetmentes áramfejlesztővel – a leghidegebb téli napokon is folyamatos játékra ad lehetőséget. Az elmúlt szűk két hónapban, mióta a Marso Tenisz Centrum Egyesület átvette az üzemeltetést, 20 millió forintos fejlesztés valósult meg. A jövőben további fejlesztéseket terveznek, tavasszal megkezdődnek a teniszpálya-felújítások és a létesítmény külsejének rendbetétele, továbbá egy komplett parkosítás, amivel még élvezhetőbbé tudják tenni a sportot, és a nyíregyháziak kulturált körülmények között tudnak teniszezni.


A három rétegű hőszigetelt teniszsátor három pályát fed le (Fotó: Lokál)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem kell rongálni a Mecseket!

  Nem kell rongálni a Mecseket!

  Több százezres kárt tettek a Mecsekben azok a kirándulók, akik az erdei műtárgyakat dobták tűzre, ha épp szalonnázni volt kedvük. Ezt elégelték meg a Biokom emberei és álltak elő egy remek ötlettel.

 • A győzelem lesz a cél a First Fielden

  A győzelem lesz a cél a First Fielden

  Amerikában nem is olyan nagyon régen, a Super Bowl-lal befejeződött az ott oly nagyon népszerű amerikai futball bajnoksága, míg Magyarországon e honban rövidesen elkezdődik a verseny.

 • Európai szaktekintélyek körében

  Európai szaktekintélyek körében

  Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beiktatták az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé.