EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Külföld

Berlin középkori szintekre fejlődhet vissza a migránsok miatt

Berlin lassan a középkor felé halad, ha a tömeges bevándorlást nem fékezik meg. Arnold Mengelkoch, a német főváros bevándorlási hivatal munkatársa szerint a migránsok miatt tart a város rossz irányba.

Azok, akik Németországban jelenleg a bevándorlókkal foglalkoznak, arról számolnak be, hogy rendszeresen atrocitások érik őket. Egy helyi lakos szerint a városvezetés valamit nagyon elszúrt, hiszen ő például már nem érzi magát biztonságban a saját városában – írja a 888.


Mengelkoch szerint a bevándorló fiatalok többsége úgy tekint a nőkre mint egy szextárgyra, ha nincs rajta hidzsáb, amit már akár 7 éves gyerekekre is rákényszerítenek.  A vallás fontossága mellett már háttérbe szorul az oktatás, az egyik német iskolaigazgató szerint.

Az sem ritka, hogy az európai szocializáció problémát okoz számukra. Berlinben ugyanis korábban már előfordult olyan eset is, hogy egy bevándorló szülő az óvodába berontva megtiltotta, hogy fia lányokkal együtt játsszon.


Kapcsolódó Cikkek

  • Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Ismét egymásnak estek a képviselők Srí Lankán pénteken, miután a parlament újfent megvonta bizalmát az államfő által október végén sebtében kinevezett Mahinde Radzsapaksze miniszterelnöktől és kormányától az ellenzék által kezdeményezett bizalmatlansági indítvány eredményeképpen.

  • Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Kortárs művész esetében aukciós rekordot jelentő 90,3 millió dollárért (25,5 milliárd forint) cserélt gazdát a britek egyik leghíresebb művészeként számon tartott David Hockney egy festménye a Christie’s aukciósház csütörtök esti licitjén New Yorkban.