2018. október 16., kedd
Gál

Belföld

Bevándorlóországgá tenné Magyarországot az ellenzék – Videó!

Bevándorlóországgá válik-e Magyarország, vagy megmaradunk magyar országnak – címen tett közzé új videót Facebook-oldalán a Fidesz. Az első képkockákon a Keleti pályaudvaron 2015 szeptemberében „Allah Akbar!” kiáltozással tiltakozó migránsokat látni. „Ez lesz Magyarország sorsa, ha Soros emberei hatalomra kerülnek” – olvasható a felirat. Végül emlékeztetnek Orbán Viktor kijelentésére: „Nekünk Magyarország az első!”

Emlékezetes: 2015 nyarán egyik napról a másikra menekülttáborrá változott a Keleti pályaudvar környéke, ahol az ország más pontjaihoz hasonlóan áldatlan állapotok uralkodtak az országot letaroló százezernyi migránstól. Az áradatnak akkor lett vége, amikor a déli határon felépült a kerítés.


Ez a választás tétje

Ez a választás tétje: bevándorlóországgá válik-e Magyarország, vagy megmaradunk magyar országnak.

Posted by Fidesz on Mittwoch, 28. Februar 2018

A kormánypárti politikusok nem győzik eleget hangsúlyozni, hogy az ellenzék lebontaná a határzárat, és migránsokat telepítene az országba.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szuverenitás nélkül nem lehet elérni a nemzeti célokat

  Szuverenitás nélkül nem lehet elérni a nemzeti célokat

  2018-ban is nyilvánvaló, hogy szuverenitás, függetlenség és önállóság nélkül nem tudja elérni céljait egy nemzet, és az október 23-i ünnepségeket is ennek jegyében ünnepet szervezik – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • A civilek egyszerűbben kaphatnak támogatást jövőre

  A civilek egyszerűbben kaphatnak támogatást jövőre

  Jövőre a kisebb civil szervezeteknek kétszázezer forintos egyszerűsített támogatást vezet be a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA), a nagyobbaknál pedig összevonják a korábbi működési és szakmai célú támogatást – hangzott el kedden Tatabányán, az Alap 2019-es változásait bemutató országos előadássorozat első állomásán.

 • Újabb hazugság a baloldali médiában

  Újabb hazugság a baloldali médiában

  Az azonnali.hu-n, “Miért reptették Ciprusról Budapestre a honvédség gépén Orbán Viktor lányát?” című, ma megjelent hír egy újabb fake news, hírlapi kacsa, aljas rágalom – tudatta közleményben a Kormányzati Tájékoztatási Központ.