2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb XVI.kerület

Boldog szülinapot, Katinka néni!

Bobok Endréné Kati néni köszöntése 90. szülinapja alkalmából
Kovács Péter és Szatmáry Kristóf
( Fotó: Sáfár Tibor)

Bobok Endrénét 90. születésnapja alkalmából Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő, Kovács Péter polgármester és Ács Anikó, a körzet önkormányzati képviselője köszöntötte.

Katinka néni tanulmányait a Corvin Mátyás Gimnázium végezte, később a patinás XVI. kerületi iskola lett az első munkahelye, mert angol–magyar tanári diplomájának megszerzése után ott kezdett oktatni.

Később a Szerb Antal Gimnáziumban folytatta pályáját, és 41 év után onnan vonult nyugdíjba, viszont a Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskolában még azt követően is hosszú évekig tanított. Katinka néni még 90 évesen is sokat olvas, nézi a tévét és néha még kézimunkázik is.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.