EUR: 321,37 Ft
CHF: 281,54 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Sport

Börtönbe kerülhetnek a verekedő szurkolók

Tizennyolc, magát hithű fradistának valló szurkoló került a vádlottak padjára. A vádirat szerint a „drukkerek” 30-50 tagú csoportja a tavaly november 4-ei FTC–DVSC futballmérkőzés szünetében arcukat eltakarva rátámadtak egy másik szurkolói csoport vezetőjére és egyik tagjára, mert azok korábban nem bojkottálták a meccseket a szigorúbb beléptetési szabályok miatt. 

A támadók ütötték, rúgták őket, egyikük könnyebb, a másikuk súlyos sérüléseket szenvedett, és csak a véletlennek köszönhető, hogy maradandó fogyatékosság nélkül megúszta az esetet. Az ügyészség szabadságvesztés kiszabását indítványozta, kilenc vádlott esetében a végrehajtást próbaidőhöz kötötte, továbbá indítványozta, hogy a vádlottakat tiltsák el bármilyen sportszövetség rendezvényeinek látogatásától.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.