EUR: 312,97 Ft
CHF: 275,82 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Sport

Börtönbe kerülhetnek a verekedő szurkolók

Tizennyolc, magát hithű fradistának valló szurkoló került a vádlottak padjára. A vádirat szerint a „drukkerek” 30-50 tagú csoportja a tavaly november 4-ei FTC–DVSC futballmérkőzés szünetében arcukat eltakarva rátámadtak egy másik szurkolói csoport vezetőjére és egyik tagjára, mert azok korábban nem bojkottálták a meccseket a szigorúbb beléptetési szabályok miatt. 

A támadók ütötték, rúgták őket, egyikük könnyebb, a másikuk súlyos sérüléseket szenvedett, és csak a véletlennek köszönhető, hogy maradandó fogyatékosság nélkül megúszta az esetet. Az ügyészség szabadságvesztés kiszabását indítványozta, kilenc vádlott esetében a végrehajtást próbaidőhöz kötötte, továbbá indítványozta, hogy a vádlottakat tiltsák el bármilyen sportszövetség rendezvényeinek látogatásától.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Edzés után meghalt az egyik legjobb úszó

    Edzés után meghalt az egyik legjobb úszó

    A sportoló egy három hónapos felkészülésen vett részt Floridában, s az egyik edzés után társai eszméletlenül találtak rá az öltözőben, kórházba szállították, de az életét nem tudták megmenteni.

  • Pat Cortina átvette az irányítást a női hokisoknál

    Pat Cortina átvette az irányítást a női hokisoknál

    A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége rendkívüli ülésén Pat Cortinát nevezte ki a magyar női válogatott élére. A testület köszönetet mond Jari Risku eddigi szövetségi kapitányi munkájáért, a szakember lehetséges további szerepvállalásáról a felek még egyeztetnek. Sikeres világbajnoki szereplés esetén Pat Cortina szerződését a 2019/20-as szezonra is meghosszabbíthatják.