EUR: 316,44 Ft
CHF: 281,79 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Egyéb Pécs

Brazil cég nagykövete lett egy pécsi anyuka

Csíkos Andrásné Juca még csak 28 éves, de már háromgyermekes anyukaként egy brazil sportruházati cég arca és egyben nagykövete is. Igaz, a „több ezer kilométeres” üzlet létrejöttének története elég hihetetlenül hangzik, de az internet világában nincs lehetetlen. Juca pedig ezt be is bizonyította. 

Jucát sokan szuper anyunak titulálják a közösségi médiában, hiszen a szülések után az anyuka nem begubózott, hanem szárnyalni kezdett, méghozzá lányaival együtt.


Jól mutatnak a brazil gatyók (Forrás: Activemumlife facebook oldala)

– Olyan, a maguk nemében egyedi videókat kezdtem gyártani, amelyekben a lányok is mozognak. Ez nem szól másról, mint hogy a csöppségekkel is lehet kikapcsolódni, úgy, hogy közben ők is jól érzik magukat. Arról nem beszélve, hogy a testet és a lelket egyaránt erősíti – mondja Juca.

A pécsi anyukára gyorsan felfigyeltek. Bár első videóját tavaly tavasszal készítette, már majdnem 90 ezren követik az Instagramon. A legelképesztőbb pedig, hogy főként az Egyesült Államokból, Angliából szerez követőket. A magyar anyukák csak a lista harmadik helyén állnak.


– Ez a brazil cég Ausztrálián keresztül talált rám, mert ott is van egy üzletük, és ott látták a videóimat. Majd felvették a kapcsolatot velem, és boldogan mondtam igent a felkérésre – meséli mosolyogva Juca.

Az anyukának pedig nincs is más dolga, mint a Brazíliából küldött ruhákba bújva videókat készíteni.

– Havonta kapok tőlük ruhákat, amelyek elég egyediek. Szerencsére még azt sem szabták meg, hogy sportoljak, takarítsak vagy épp pihenjek bennük. Szabad kezet kaptam ebben – mondja a háromgyermekes, fiatal anyuka, aki természetesen megtarthatja a kapott holmikat.

És hogy mi az üzenete a 28 éves pécsi anyukának? 

Az anyukák, ha tudnak, táplálkozzanak egészségesen, és találják meg azt az elfoglaltságot, amellyel gyerek mellett is kiteljesedhetnek. Ha pedig úgy gondolják, hogy ezzel pénzt is szeretnének keresni, akkor töltsék fel a közösségi oldalra, mert ma már gyorsan találhat vevőt az, aki valamit nagy szeretettel csinál.

Kapcsolódó Cikkek