EUR: 321,62 Ft
CHF: 281,85 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Belföld

Brüsszel új utakon telepítené be a migránsokat

Európának szüksége van az afrikai bevándorlókra. Új utakat kell nyitni a számukra – ezt mondta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke egy lapinterjúban. Miközben Európának egyre nagyobb gondot okoz a tömeges bevándorlás, Brüsszel még legalizálná és ösztönözné is a migrációt – írja az Origó.

Juncker szerint szüksége van Európának az afrikai migránsokra, és ha nem történik meg a tömeges bevándorlás Európa el fog tűnni. Juncker követelte, hogy a migránsellenes országok is fogadjanak be menekülteket.


Amikor azt kérdezték az Európai Bizottság vezetőjétől, hogy miért tartja szükségesnek, hogy szegény, képzetlen bevándorlókkal árasszák el Európát, érdemben nem válaszolt – olvasható az Origón.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gruevszki túl sokat tud Gyurcsányról?!

  Gruevszki túl sokat tud Gyurcsányról?!

  Sokat tudhat Gyurcsány Ferenc balkáni maffiakapcsolatairól, ezért igyekszik feltűnően távoltartania magát és elítélnie Nikola Gruevszki macedón ex-miniszterelenököt a baloldal bukott kormányfője – állítja a Ripost.

 • OLAF-os vádemelésben csúcstartók vagyunk

  OLAF-os vádemelésben csúcstartók vagyunk

  Bár az ellenzék és a baloldali sajtó folyamatosan azt mantrázza, hogy Magyarországon eltusolják a korrupciós ügyeket és a bíróságok is a kormány szekerét tolják, a valóság teljesen más, ugyanis az uniós átlagot meghaladóan emel vádat a magyar ügyészség az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) igazságügyi ajánlásai nyomán.

 • Csak kiszáll, és tudja, hogy verseny van

  Csak kiszáll, és tudja, hogy verseny van

  Overdose utódaként emlegetik a most hároméves Tour to Paris-t. A kiváló versenyló az egy évvel ezelőtti kvalifikációja óta minden versenyt megnyert itthon, amin indult.