2018. augusztus 17., péntek
Jácint

Belföld

Brüsszel új utakon telepítené be a migránsokat

Európának szüksége van az afrikai bevándorlókra. Új utakat kell nyitni a számukra – ezt mondta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke egy lapinterjúban. Miközben Európának egyre nagyobb gondot okoz a tömeges bevándorlás, Brüsszel még legalizálná és ösztönözné is a migrációt – írja az Origó.

Juncker szerint szüksége van Európának az afrikai migránsokra, és ha nem történik meg a tömeges bevándorlás Európa el fog tűnni. Juncker követelte, hogy a migránsellenes országok is fogadjanak be menekülteket.


Amikor azt kérdezték az Európai Bizottság vezetőjétől, hogy miért tartja szükségesnek, hogy szegény, képzetlen bevándorlókkal árasszák el Európát, érdemben nem válaszolt – olvasható az Origón.

Kapcsolódó Cikkek

 • 71 nap alatt a Föld körül

  71 nap alatt a Föld körül

  A dunaújvárosi Jószolgálati Otthon Közalapítványt és a budapesti Westie Rescue Hungaryt szerették volna nemzetközi szinten népszerűsíteni azok a motorosok, akik a tervezett 100 helyett csupán 71 nap alatt körbemotorozták a Földet.

 • Petike apját okolja az anya

  Petike apját okolja az anya

  Sosem bocsátom meg a férjemnek, hogy öngyújtót adott a fiam kezébe, majd hagyta meghalni a tűzben Petikét. Azt kívánom neki, hogy élete végéig börtönben üljön – nyilatkozta a Lokálnak Csebján Gizella, akinek ötéves gyermeke hétfőn égett halálra kosdi otthonuk fészerében.

 • Kipakolhat az ügyészség a kémügy részleteiről

  Kipakolhat az ügyészség a kémügy részleteiről

  Megkezdődött az MSZP kormányok titkosszálgalati vezetői, Galambos Lajos, Laborc Sándor és Szilvásy György ellen lefolytatott büntetőügy titkos iratainak felülvizsgálata – értesült a Magyar Idők.