EUR: 329,94 Ft
CHF: 299,88 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Belföld

Budaházy üzent a Jobbiknak

Exkluzív interjút közölt a Figyelő e heti lapszámában Budaházy Györggyel. Bírósági ügyéről, bevándorlásról, az Orbán-kormányról és a választásokról is elmondta véleményét.

Budaházy György részletesen kifejtette a véleményét a Figyelő legfrissebb számában a migrációs válságról. Úgy véli, hogy egy teljesen idegen kultúra érkezett ide, amely olyan felfogással rendelkezik az életről, ami teljesen idegen az európaiak számára. Az sem segít, hogy “Nyugat-Európában még mindig az az ideológiai kör van hatalmon, amelyik ezt a veszedelmes idegenséget behozza a földrészünkre” – fűzte hozzá.


Megvan a véleménye a jelenlegi belpolitikai helyzetről és a választások előtti ellenzéki összefogásról is. Úgy látja, hogy “1990 óta ez a legjobb kormány, amely Magyarországon volt”. Kifejtette, hogy mindig hiányolta az állampolgárok bevonását a közügyekbe, de szerinte Orbán Viktor a nemzeti konzultációval ezt is bevezette. Hozzáfűzte, hogy sok mindent lehetne jobban csinálni, példaként pedig a 2006-os rendőrterror felelőseinek elmaradt elszámoltatását hozta.

Budaházyt a lehetséges Vona-Gyurcsány-összefogásról is kérdezték. Szerinte nagy hiba lenne a Jobbik részéről, ha összeállna Gyurcsánnyal. Mindenkit emlékeztetett arra, hogy Gyurcsány volt az, aki 2006-ban a tömegbe lövetett, a határon túli magyarok ellen uszított és máig uszít, valamint rászorította a társadalmat a devizahitelre, melynek köszönhetően a lakosság harmada csődbe ment. Kiemelte azt is, hogy az LMP-Momentum-tengellyel való összefogás sem megoldás. De a Jobbik semmiképp sem kerül kormányra 2018-ban.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nap képe: Jön Vuk

    Nap képe: Jön Vuk

    Az egyik legkedvesebb mesefilm figurái csalnak mosolyt a járókelők arcára a Fővárosban.

  • Orbán Viktor: A haza nem lehet ellenzékben

    Orbán Viktor: A haza nem lehet ellenzékben

    Hétfőn megkezdődött az Országgyűlés őszi ülésszaka. A kormányfő értékelő beszédet tartott, melyben beszámolt arról, hogy a kormány minden polgármesterrel együttműködik, valamitn szóba kerültek a környezetvédelem fontosabb kérdései is.