EUR: 322,86 Ft
CHF: 281,39 Ft
2018. október 22., hétfő
Előd

Sport

Buffonnal randevúztak Londonban magyar Juve-szurkolók

Nemzetközi ismertséget szerzett magának a magyar Juventus Club. A Daily Mail a Tottenham–Juventus BL-nyolcaddöntő tudósításában vezető helyen szerepelteti a klub tagjairól készült képet.

A tagok RIP ASTORI feliratot tartva emlékeztek meg a Fiorentina napokban meghalt válogatott futballistájáról a Tottenham elleni BL-meccsen. A gesztusról a fél világ értesült, a tévé is mutatta, ám arról már kevesebben szereztek tudomást, hogy Kovács Tibor klubelnök és helyettese, Kamanczi Patrik a meccs előtt a Wembley Hiltonban találkozott Pavel Nedveddel, a Juve alelnökével, és kapusával, Gigi Buffonnal.


– Rámenősségünknek köszönhető a „randevú” – árulta el a Juve 2-1-es győzelmétől és a továbbjutástól még mindig mámoros Tibor a Lokálnak. – A biztonságiak elhajtottak, de amikor Nedved meghallotta, hogy a magyar Juventus Club a tagok szavazatai alapján a csapat legjobbjának járó trófeát akarja átadni Giginek, zöld utat kaptunk. A kupa nyolcéves történetében másodszor nyert Buffon, aki nagyon boldog és barátságos volt, ráadásul a korábban elnyert díjunkra is emlékezett. A szálloda folyosóján még a későbbi 2-1-es győzelemben góljával és gólpasszával oroszlánrészt vállalt Gonzalo Higuaínnal is összefutottunk.

A nap másik meccsén a Manchester City otthon kikapott a Baseltől 2-1-re, de így is továbbjutott.

Kapcsolódó Cikkek