EUR: 321,36 Ft
CHF: 284,69 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb IV.kerület

Büszkék vagyunk rendőreink munkájára

Az újpesti városháza dísztermében tartotta évértékelő állománygyűlését az újpesti rendőrkapitányság. Dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester köszöntötte a jelen lévő rendőri vezetőket, Buchwald Milán rendőrkapitányt és a rendőröket. Az alpolgármester Wintermantel Zsolt polgármester nevében is köszönetet mondott a kerületben tevékenykedő egyenruhásoknak az újpesti polgárok érdekében végzett kitűnő munkájukért.

– A rendőrség számíthat az önkormányzat támogatására, ez már hagyomány Újpesten, és a rendőrök munkája erkölcsi és anyagi elismerésének egyik biztosítéka. Családjaink, gyerekeink, javaink biztonsága védelmet érdemel Magyarországon is, Újpesten is. Köszönjük a rendőrök éves munkáját! Büszkék vagyunk rájuk! – mondta dr. Zsigmond Barna Pál, aki hozzátette, a fizikai biztonságérzet, a személyes javaink biztonságban tudása egyik legalapvetőbb polgári igényünk.


A Városházán értékelték a rendőrök munkáját

– A közösségi rend fenntartása akkor működik jól, ha egyrészt számíthat a lakosság bizalmára és együttműködésére, másrészt ha a rendőrség élvezi a kormányzat és az önkormányzat támogatását.

Kapcsolódó Cikkek