EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Ciki! Tehéntrágyát vittek Vonának – Videó!

Egyre kínosabban alakul Vona Gábor és pártja számára a kampány: a Jobbik elnöke lassan sehová nem mehet úgy, hogy ne szembesítenék árulásával. Csepeli fórumán volt jobbikosok jelentek meg, akik szimbolikusan egy kupac tehéntrágyával lepték meg Vonát.

Vona Gáborról és a Jobbikról nemcsak az derült ki az elmúlt napokban, hogy térdig járnak a korrupcióban és táskaszám hordják Simicskától a pénzt, amellyel más pártokat vesztegetnek meg, de az is, hogy a pártelnök igencsak jó viszonyt ápol a II. János Pál pápa elleni merényletek egyik vádlottjával.


Ezenkívül lassan Canossa-járássá változnak Vona Gábor kampánykörútjai. Emlékezetes, hogy Erdélyben alaposan kiosztották a pártelnököt.

Máskor Simicska-bankókat szórtak rá egy fórumon, de többször is előfordult, hogy sajtótájékoztatóján felcsendült a müezzin éneke. Amelyik kampányeseménye nem fulladt botrányba, arra pedig a kutya sem volt kíváncsi: Pétervásárán például alig lézengtek néhányan a fórumán.


Vona legutóbb Csepelen járt, ahol csalódott jobbikosok várták, hogy számon kérjék az elnököt: miért adta el a pártot Simicskának, miért árulta el a Jobbik elveit, és állt a kerítésbontó baloldal mellé.

– Mintegy száz nemzeti radikális néhány szót akart váltani a pártelnökkel, ám erre nem kaptak lehetőséget. A rögtönzött sajtótájékoztatón a felszólalók elmondták, hogy számukra az egyetlen alternatíva április nyolcadikán a Fidesz maradt – írta a Magyar Idők.

A 888.hu az esemény után arról is beszámolt: a Magyar Gárda egykori tagjai, illetve a Jobbik immár követhetetlen politikai pályájában csalódott volt jobbikosok a müezzin imára hívó énekének kíséretében marhatrágyát helyeztek el a Vona Gábort szállító furgon elé.

„Hétfőn Vona Gábor Csepelre látogatott, hogy ott a Jobbik jelöltje mellett kampányoljon. Az esemény ugyanakkor a Jobbik budapesti kampányzárója is volt. A pártelnököt a rendezvény előtt kiábrándult egykori jobbikosok és a Vadhajtások várták, akik néhány szót szerettek volna váltani Vonával, ám erre nem kaptak lehetőséget. A Jobbik elnöke elbarikádozva, zárt kapu mellett és Simicska egyik újságírójának, Péterfi Juditnak a kíséretében érkezett a rendezvényre. A Vadhajtások pedig cserébe tehéntrágyával köszöntötték a párbeszédtől elzárkózó Vona Gábort” – írta a portál.

Az akcióról a „Miért nem szavazok a Jobbikra” nevű Facebook-csoport egy videót is készített:

Tehéntrágyával köszöntötték Vonát

A müezzin imára hívó énekének kíséretében marhatrágyát helyeztek el a Vona Gábort szállító furgon elé a Magyar Gárda egykori tagjai, illetve a Jobbik immár követhetetlen politikai pályájában csalódott volt Jobbikosok.

Posted by Miért nem szavazok a Jobbikra on Montag, 26. März 2018

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  Januárban a turisták mintegy 30 milliárd forintot hagytak a hazai szálláshelyeken, és míg a vendégéjszakák száma az előző évivel közel azonos maradt, a szálláshelyek csaknem 10 százalékkal tudták növelni bevételeiket az előző év azonos időszakához képest – emelte ki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán kiadott legfrissebb adataiból.

 • Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Elhatárolódik régi önmagától, és kijelentéseitől Gyöngyösi Márton – mondta a Jobbik frakcióvezetője az Országgyűlés hétfői ülésnapján a PestiSrácok.hu riporterének, aki azt tudakolta a politikustól, hogy vállalja-e még azokat a korábbi nyilvános kijelentéseit, amelyek egyikében arról beszélt hallgatóságának, hogy a holokauszt az egy indulatokat kiváltó állatfaj.

 • A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz európai néppárti (EPP-) tagságának felfüggesztését javasolta a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke egy szerdai nyilatkozatában, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság EPP-s elnöke pedig ugyancsak szerdán megerősítette álláspontját, miszerint meg kell szüntetni a Fidesz tagságát az Európai Unió jobbközép erőit összefogó pártcsaládban.