EUR: 324,09 Ft
CHF: 282,92 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Belföld

CÖF: Boruljon nemzetünk színeibe a Facebook!

Boruljon nemzetünk színeibe a Facebook! A haza minden előtt! Hajrá Magyarország! – írja a CÖF közösségi oldalán. A Békemenetet szervező civilek egy felhívást tettek közzé, amiben arra kérnek mindenkit, cserélje le profilképét a magyar zászlóra.

„Kedves Honfitársak!


2018. március 15-én, az 1848-as forradalom és szabadságharc ünnepén, Békemenet indul a Bem József térről a Kossuth térre.
Arra kérünk Mindenkit, hogy a forradalom hőseinek emlékére, valamint Magyarország melletti kiállásunk jelképeként, cseréljük le profilképeinket a magyar zászlóra!
Így azok is kifejezhetik, hogy szívvel, lélekkel velünk vannak, akik nem tudnak személyesen eljönni.
Mutassunk egységet itt is, mutassuk meg virtuális kokárdáinkkal, hogy kiállunk Magyarország mellett!
Boruljon nemzetünk színeibe a Facebook! A haza minden előtt! Hajrá Magyarország!” – olvasható a CÖF felhívásában.

A Békemenet 11.30-kor kezdődik a budai Bem József téren, akol felszólal Lengyelország magyarországi nagykövete, illetve a békemenetre érkező lengyel csoport vezetői. Ezt követően a menetelők A haza minden előtt feliratú, Kölcsey Ferenc versét idéző molinó mögött vonulnak a Margit híd, Nyugati tér, Alkotmány utca, Kossuth Lajos tér útvonalon; utóbbi helyszínen csatlakoznak az állami ünnepség résztvevőihez, ahol közösen hallgatják meg Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédét.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Gázolt a HÉV a Gubacsi hídnál

  Gázolt a HÉV a Gubacsi hídnál

  Gázolt a HÉV hétfő reggel a főváros XX. kerületében, a baleset sérültje a helyszínen meghalt – közölte a katasztrófavédelem.

 • Baleset az M3-as autópályán

  Baleset az M3-as autópályán

  Baleset miatt lezárták hétfő reggel az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalát Bag közelében – közölte a katasztrófavédelem.

 • Megduplázódott a lakásépítések száma

  Megduplázódott a lakásépítések száma

  Az elmúlt három évben megduplázódott a lakásépítések száma Magyarországon, az 5 százalékos kedvezményes lakásáfa teljesen átalakította az építkezések ütemét – mondta az ingatlan.