2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb IX.kerület

Csillagos ötös

A ferencvárosi Fernando Gorriaran gólja után így ünnepeltek a Fradisták ( MTI Fotó: Kovács Tamás)

Fordulatos mérkőzésen a Ferencváros 5-2-re legyőzte az Arénában a címvédő Budapest Honvéd csapatát a labdarúgó NB I. első tavaszi fordulójában.

Bár a vendégek szerezték meg a vezetést Eppel Márton révén, a félidő végén már 3-1-et mutatott az eredményjelző a hazaiak javára. Fernando Gorriarán, Böde Dániel és Miha Blazic is eredményes volt. A második félidő 60. percében a tavalyi gólkirály, Eppel ismét betalált, és volt esély az egyenlítésre, de Davide Lanzafame büntetőt rontott. A meccs hátralévő részében – Böde és Leandro révén – a Fradi még két gólt szerzett.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.