2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Szombathely

Csökken a betegek várakozási ideje

Már a Szent Márton utcai orvosi rendelőben is működik a betegirányítási rendszer, amelynek köszönhetően csökken a betegek várakozási ideje, gyorsabban és rugalmasabban intézhetők az adminisztrációs jellegű ügyek.

– A diszpécserszolgálat nagy segítséget jelent a háziorvosoknak, akiknek így több idejük marad a betegekre és a szakszerű ellátásra – hangsúlyozta az ünnepélyes átadón Puskás Tivadar polgármester. A Váci Mihály utcai rendelőben 2014-ben, a Kiskar és a Szűrcsapó utcai rendelőkben 2015-ben vezette be a város a betegirányítási rendszert.

Szakképzett diszpécser fogadja a telefonokat a Szent Márton utcai rendelőben Fotó: szombathely.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.